Smidig ekonomihantering med MyBusiness

Bjursås Skicenter & Camping i Dalarna har tredubblat antalet besökare på tre års tid. Med en så aggressiv tillväxtresa gäller det att ha koll på siffrorna. Per Kempe, vd och ägare, var snabb med att kontakta Aspia för ekonomihantering och rådgivning.
Läs mer

Fullt fokus på kärnverksamheten

De skyddar sina kunders data 100 meter rakt in i urberget i Lycksele och har ett av Europas säkraste datacenter. Genom att outsourca redovisningen och lönehanteringen till Aspia minskar ACON även sin egen sårbarhet.
Läs mer
Annika Lantz på Devicia vid en whiteboardtavla

Hemligheten bakom Devicias starka tillväxt

När medtech-företaget Devicia växte rekordsnabbt och från start tog sig utanför Sveriges gränser, stod det klart att företagets lönekonsult måste ha bred och hög kompetens. Valet föll på Aspia. Leveranssäkerhet, noggrannhet och hjälp med automatiserade processer har gett Devicia mer tid att fokusera på affären.
Läs mer
Bild från spelföretaget Arrowhead

Arrowhead

På knappt tio år har dataspelsföretaget Arrowhead Game Studios gjort en sällsynt framgångsrik resa – utan att tappa leklusten. För att kunna hålla fullt fokus på kärnverksamheten outsourcade man nästan från start ekonomihanteringen till Aspia.
Läs mer