• Hantera kvitton och utlägg snabbare – fota kvittot med mobilen och uppgifterna registreras automatiskt.

  • Förenkla arbetet med fakturorna, slipp oro för sena betalningar och förbättra likviditeten.

  • Du har alltid tillgång till våra kunniga konsulter, antingen via vår affärsplattform MyBusiness eller på något av våra kontor över hela landet.

Alltid ordning och reda

Vad är bokföring?

Så fort du säljer något, bjuder på affärslunch eller åker på tjänsteresa ska det bokföras och styrkas med kvitton och underlag. Bokföringen är en stor del av ditt företags redovisning, och alla företag är skyldiga att sköta den enligt lag. Hos oss får du avlastning och hjälp att göra rätt, oavsett om du väljer att göra det löpande arbetet själv eller inte.

Vi finns där du är

Vi har många smarta funktioner som förenklar för dig som helst inte vill fördjupa dig i kontoplaner, debet och kredit, men som ändå vill ha ordning och kontroll på hur ditt företag går och mår. Dessutom får du tillgång till 1 450 kunniga medarbetare inom bl.a. redovisning, lön och skatt på fler än 70 kontor över hela landet.

Närbild på person vid dator med telefon i handen

Ordning på alla kvitton

Dina medarbetare kan fota kvitton och rapportera utlägg direkt i mobilen. När rätt person attesterat har du allt bokfört och klart, samlat på ett ställe.

Digitala kvitton

Spara tid på fakturorna

Oavsett om leverantörsfakturorna kommer in digitalt eller med posten får du minskat manuellt arbete och en tydlig överblick som hjälper dig undvika sena betalningar.

Digitala leverantörsfakturor
Kvinna och man som tittar på en mobiltelefon

Automatisk uppföljning

Allt du behöver göra är att skapa kundfakturan och klicka skicka. Sedan kan vi bevaka att pengarna kommer in som de ska och följa upp med påminnelse när det behövs. Bra för likviditeten!

Kundfakturor