Aspia – Sveriges 64:e mest attraktiva arbetsgivare!

Academic Work släpper årligen en undersökning, Young Professional Attraction Index (YPAI), där de mäter en arbetsgivares rykte, framgång och hur gärna yrkesverksamma ungdomar vill arbeta hos arbetsgivaren.

Och vet ni vad? Aspia är med! För första gången tog vi oss in på listan som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. Detta är vi såklart otroligt glada och stolta över!

Två glada män som skakar hand

Jobba på Aspia

Möjlighet, utveckling och mycket mänsklighet

Är du nyfiken, gillar att göra skillnad för kunden och vill jobba med andra som brinner för samma sak som du, kommer du känna dig som hemma hos Aspia. Tillsammans skapar vi rätt förutsättningar för dig att nå dit du vill.

Jobba på Aspia
Jobba på Aspia - man i möte

Studenter

Paradiset för studenter och nyexade

Vår samlade expertis gör oss troligtvis till den största kunskapsbanken i Norden när det gäller företagande. Det är ingen dålig plats att börja sin karriär på. Lägg sen till att vi är nytänkande och nyfikna. Ett gyllene läge, kort sagt.

Till Aspias studentklubb

Spisa med Aspia

Marknadens ledande affärspartner blir man inte på tom mage. Därför har vi bjudit in Jerka och Nichlas från podden Recept tack!? till vårt kök för att snacka allt mellan bokföring till bolognese. 

Titta på Spisa med Aspia

Hittar du inte det du letar efter? Prenumerera på lediga jobb.

Lämna dina kontaktuppgifter så får du veta så snart det finns några lediga tjänster hos oss.

Prenumerera