• Du har alltid nära till en auktoriserad redovisningskonsult – digitalt och på något av våra 70 kontor över hela landet.

  • Du sparar tid och arbete med vår digitala affärsplattform och får tillgång till uppdaterade underlag för dina affärsbeslut.

  • Vi kan hantera alla dina frågor kring redovisningen, även löner och skatterådgivning.

Få ut mer av redovisningen

Effektivt och rätt

Vårt sätt att arbeta sparar tid och hjälper dig att redovisa rätt utifrån de lagar och regler som gäller just ditt företag. Med auktoriserade redovisningskonsulter, kvalificerade lönekonsulter och oberoende skatterådgivare under samma tak kan vi hantera alla aspekter av redovisningen.

Stöd för dina affärsbeslut

I vår digitala affärsplattform, MyBusiness, får du tillgång till uppdaterade rapporter och underlag som hjälper dig planera och ta beslut kring t.ex. tillväxt, investeringar och omstruktureringar. Dessutom finns vi alltid nära för att ge dig personlig rådgivning när du behöver.

Kvinna på fjället med mobiltelefon

MyBusiness

Hantera din ekonomi där du är, när du vill

Affärsresa i Tokyo eller skotersafari i Härjedalen? Var du än är, får du konstant tillgång till allt som rör ditt företagande med MyBusiness i mobilen.

MyBusiness
Kvinna och man sitter och pratar

Tips och kunskap

Redovisning – vad är det och hur väljer man byrå?

Att redovisningen ger företaget koll på ekonomin är givet, men vad ingår egentligen i begreppet redovisning? Och vad ska du tänka på om du funderar på att outsourca arbetet till en redovisningsbyrå?

Läs mer
Bild från spelföretaget Arrowhead

Kundcase

Från studentköket till lönsamt superföretag

På knappt tio år har dataspelsföretaget Arrowhead Game Studios gjort en sällsynt framgångsrik resa – utan att tappa leklusten. För att kunna hålla fullt fokus på kärnverksamheten outsourcade man nästan från start ekonomihanteringen till Aspia.

Läs mer