Närbild på två personers händer vid en dator

Vi hjälper dig oavsett om du vill:

  •  Få hjälp med all bokföring
  •  Förstärka ditt ekonomiteam
  • Få en skräddarsydd lösning för ditt företag

Kontakta oss så tar vi fram en offert baserat på dina behov. 

Team och kompetens

Vårt arbetssätt säkerställer att du som kund alltid kan få svar från någon som är insatt i din verksamhet. På så sätt kan du vara trygg med att vi alltid kan leverera, oavsett semesterperioder, sjukdom eller annan frånvaro. 

Även om vårt arbete sker digitalt, har du har alltid din personliga redovisningskonsult nära till hands när du behöver kvalificerad rådgivning. 

Enkelt med full kontroll

Genom att vi sätter upp automatiska flöden behöver du endast utföra några få attesteringar varje månad. Trots det har du alltid full kontroll över din ekonomi genom enkla och skräddarsydda rapporter som du når både via mobilen och datorn.

Digital hantering

Leverantörsfakturor som du får med post läser vi in digitalt. Du kan granska, godkänna och bokföra fakturorna utan att behöva sprätta kuvert och knappa in uppgifter. Vi hjälper dig att skicka ut kundfakturor, hålla koll på att betalningarna kommer in och hantera påminnelser och inkassokrav. Dina anställda registrerar utlägg och reseräkningar direkt i mobilen. Alla underlag blir sökbara och lagras på en säker och tillgänglig plats.

Tre kollegor diskuterar företagsförsäljning

Interimskonsulter

Behöver du tillfällig förstärkning?

Vi hjälper dig att tillsätta roller som CFO, Controller, redovisningsekonom eller koncernredovisare på hel- eller deltid, för ett långt eller kort uppdrag.

Läs mer

Kunder om Aspia

– Vi bestämde oss tidigt för att fokusera på vår ”core business”, varför ska vi lägga massa tid på saker som andra är experter på? Aspia är trygga att arbeta med inom ett komplext område. Vår relation är personlig och vi känner en stor tillit till deras kompetenser.  

Johan Bålhammar, vd Nordlo

– Vi sköter själva den löpande bokföringen. Aspia tar hand om det kvalificerade redovisningsarbetet, bokslut, deklaration och såna grejer. Vi behöver liksom inte fundera på om det stämmer – vi kan lägga allt fokus på att utveckla verksamheten.

Per Kempe, vd och ägare Bjursås

Steg för steg - en vanlig månad

Kundfakturor

Du skapar dina kundfakturor digitalt och vi skickar ut dem som e-faktura, via mail eller vanlig post. Vi bevakar att fakturorna blir betalda och hanterar påminnelser och inkassokrav om det behövs. 

Leverantörsfakturor

Vi tar emot alla dina leverantörsfakturor och scannar de som kommer in via post så att du kan attestera allt digitalt. Sen ser vi till att fakturorna blir betalda i tid. 

Kvitton och utlägg

Dina medarbetare fotar eller laddar upp sina kvitton och rapporterar utlägg direkt i mobilen. Uppgifterna registrerats automatiskt och när rätt person attesterat är allt bokfört och klart. 

Löner

Om du har din lönehantering hos Aspia så förbereder vi underlag för alla löner och gör en löneberäkning. Du attesterar lönerna digitalt.

Betalfiler och skatt

Du attesterar betalfiler för fakturor och löner. Vi ser till att allt betalas i tid, inklusive skatt, moms och arbetsgivaravgifter till Skatteverket. 

Resultatuppföljning

När månaden är slut får du snabbt rapporter om hur det går för företaget så att du kan ta bättre beslut.

Alla våra redovisningstjänster

Digitala leverantörsfakturor

Minska risken för sena betalningar och felaktiga leverantörsfakturor med en effektiv och säker digital process.

Bokslut och årsredovisning

Bokslut och årsredovisning kräver ofta mycket tid, kunskap och resurser – som du kunnat lägga på att utveckla verksamheten framåt.

Kundfakturor

Få hjälp med att fakturera dina kunder, hålla koll på betalningar, påminnelser och inkassokrav.

Deklaration

Vill du vara säker på att din deklaration görs på bästa tänkbara sätt och känna dig trygg med att du följer aktuella lagar och regler? Låt oss hjälpa dig!

Digitala kvitton

Spara tid och minska risken för fel med digital, automatiserad hantering av kvitton och utlägg.

Glad tjej som står på bussen och tittar på mobilen

Är du småföretagare? Se hit!

Det var troligtvis inte bokföringen som lockade dig att starta eget. Många tycker att det är svårt och tråkigt att sköta sitt företags ekonomi. Det var just därför vi skapade Aspia Go - den smidiga ekonomitjänsten för småföretagare. 

Läs mer

Vill du veta mer om Aspia?

Vi har stark lokal närvaro och finns alltid tillgängliga på något av våra 55 kontor runt om i Sverige. Våra 1200 kollegor är auktoriserade inom t ex redovisning och lönehantering eller specialiserade på rådgivning för små och medelstora företag. Vi arbetar varje dag för att göra det enklare för våra kunder att driva och växa sina företag genom att förenkla deras ekonomihantering. Låt oss hjälpa dig att tillsammans ta ditt företag till nästa nivå! 

Läs mer om hela vårt erbjudande:  Lön & HR  |  Rådgivning  |  Skatt