Oavsett om du söker en komplett ekonomilösning eller vill förstärka med stöd kring bokföring, fakturahantering, deklaration, bokslut eller digital kvittohantering så kan vi hjälpa ditt företag. 
Våra professionella redovisningskonsulter förenklar ekonomihanteringen genom smarta digitala verktyg och kvalificerad rådgivning.

Så här kan vi hjälpa dig:

Komplett ekonomilösning

Du får en komplett ekonomilösning för både redovisning, fakturahantering och utlägg ihop med en tydlig överblick av hur ditt företag går och utvecklas. 

Förstärk ditt ekonomiteam

Har du redan en egen ekonomiavdelning men är i behov av kompletterande kunskap eller verktyg kan vi hjälpa till med attestflöden, utläggshantering, digitala lösningar och specialister inom redovisning.

Skräddarsytt för ditt företag

Om ditt företag har behov av anpassade lösningar för t ex egna undersystem eller har dotterbolag i olika länder kan vi skräddarsy en lösning för hantering av ditt företags ekonomi.

Varför Aspia?

Illustration destination

Vi finns på 70 orter över hela landet, från Ystad till Gällivare.

Illustration för utmärkelse med tumme upp
Du har alltid en auktoriserad redovisningskonsult i ditt team från Aspia.
Illustration av datorskärm med grafer
Digital hantering av ditt företags ekonomi, även i mobilen.
Illustration med tre personer med pratbubblor
Specialistkunskap inom bl a bygg, fastighet, retail och konsultverksamhet.

Kunder om Aspia

– Vi bestämde oss tidigt för att fokusera på vår ”core business”, varför ska vi lägga massa tid på saker som andra är experter på? Aspia är trygga att arbeta med inom ett komplext område. Vår relation är personlig och vi känner en stor tillit till deras kompetenser.  

Johan Bålhammar, vd Acon

– Vi sköter själva den löpande bokföringen. Aspia tar hand om det kvalificerade redovisningsarbetet, bokslut, deklaration och såna grejer. Vi behöver liksom inte fundera på om det stämmer – vi kan lägga allt fokus på att utveckla verksamheten.

Per Kempe, vd och ägare Bjursås

Alla våra tjänster inom redovisning

Bokföring

Effektivisera bokföringen med digitala kvitton, automatisk inläsning av fakturor och full tillgång till kvalificerad hjälp när du behöver.

Bokslut och årsredovisning

Bokslut och årsredovisning kräver ofta mycket tid, kunskap och resurser – som du kunnat lägga på att utveckla verksamheten framåt.

Deklaration

Vill du vara säker på att din deklaration görs på bästa tänkbara sätt och känna dig trygg med att du följer aktuella lagar och regler? Låt oss hjälpa dig!

Kundfakturor

Få hjälp med att fakturera dina kunder, hålla koll på betalningar, påminnelser och inkassokrav.

Digitala kvitton

Spara tid och minska risken för fel med digital, automatiserad hantering av kvitton och utlägg.

Digitala leverantörsfakturor

Minska risken för sena betalningar och felaktiga leverantörsfakturor med en effektiv och säker digital process.

Finansiell rapportering

Vi hjälper dig tolka och efterleva bokförings- eller årsredovisningslagen, K2, K3, IFRS och andra komplexa regelverk.

MyBusiness – marknadens bästa affärsplattform

Digital hantering i MyBusiness

MyBusiness är vår affärsplattform där våra medarbetare arbetar tillsammans med dig kring allt som rör ditt företags ekonomi. Här hanteras t ex kvitton, utläggsrapporter, kundfakturor och leverantörsfakturor på ett säkert sätt. Du når allt både på datorn och i telefonen.

Du kan också ställa frågor och dela information här med din eller dina personliga rådgivare. Stöter du på tekniska problem får du snabb hjälp av vår uppskattade support. Funktionerna i MyBusiness anpassas efter dina behov.

Läs mer om MyBusiness

Vill du veta mer om Aspia?

Våra 1450 kollegor är auktoriserade inom t ex redovisning och lönehantering eller specialiserade på rådgivning för små och medelstora företag. Vi arbetar varje dag för att göra det enklare för våra kunder att driva och växa sina företag genom att förenkla deras ekonomihantering. Låt oss hjälpa dig att tillsammans ta ditt företag till nästa nivå! 

Läs mer om hela vårt erbjudande:

Lön & HR >

Rådgivning >

Skatt >