Kvinna framför dator ser glad ut

Hjälp med löneuttag, utdelning och förmåner

Förmånsbeskattning, skatt vid aktieutdelning och inkomst av kapital – vi säkerställer att du betalar rätt skatt, varken mer eller mindre. Ur ett skatteperspektiv hjälper vi dig med råd kring löneväxling och när förmåner, som ex förmånsbil, är ett bättre alternativ än att ta ut lön.

När det är dags att deklarera kan vi hantera allt som rör deklarationen, inklusive K10 och K12, så att du kan känna dig trygg med att du gör rätt avdrag och lämnar korrekta uppgifter till Skatteverket.

Två män pratar om MyBusiness

Erfarna skattespecialister

Ni får tillgång till några av landets mest erfarna skatterådgivare. Vi hjälper dig undvika kostsamma fällor, men också att maximera de möjligheter som finns inom lagens ramar.

Tre kollegor diskuterar företagsförsäljning

Blogginlägg

Guide till 3:12 – så fungerar skattereglerna

Är du småföretagare och osäker på hur du ska tänka kring lön och utdelning? Då är du inte ensam! Här förklarar vi hur 3:12-reglerna fungerar och lyfter några saker som kan vara bra att känna till.

Läs blogginlägget

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

All skatterådgivning hanteras av Skeppsbron Skatt som är en del av Aspia. Skeppsbron Skatt ingår i Taxand, världens främsta globala nätverk av oberoende skatterådgivare.