Varför MyBusiness?

När det passar dig

Ett lätt gränssnitt med sömlös tillgänglighet, när och var du vill. Vill du ha hjälp med din ekonomihantering eller företagande i stort så når du oss direkt via plattformen. Du är aldrig ensam.

Hela företagets ekonomi samlad

Från tidrapportering och lönespecifikationer till kvitto- och fakturahantering. MyBusiness är plattformen där du hanterar hela företagets ekonomi. Med påminnelser om vad du behöver göra missar du aldrig en deadline.

Koll på hur företaget mår

Snabb och tydlig överblick över hur affärerna går i varje ögonblick, med tillgång till rapporter och analyser. Och du behöver aldrig mer leta efter underlaget du behöver. MyBusiness är din plats för allt.

Ständig utveckling

Vi älskar digitaliseringen och vi driver tjänsteutvecklingen på marknaden tillsammans med våra kunder. Som kund kan du vara med och påverka MyBusiness när vi fortsätter utvecklingen av marknadens bästa affärsplattform.

 

MyBusiness på 1,5 minut

Lär dig hur MyBusiness kan underlätta din vardag, utan att någonsin bli krångligt. 

Koppla ihop din elektroniska körjournal med MyBusiness Kvitto

Nu är det ännu enklare att rapportera milersättning för resor i tjänsten. Genom att koppla MyBusiness Kvitto till din elektroniska körjournal (Automile, TelliQ, Telia Sense eller Volvo on Call) får du automatiskt alla resor inrapporterade och kan sedan enkelt skicka in dem för bokföring och utbetalning. MyBusiness Kvitto finns som app och har stöd för både privat- och tjänstebil. 
Läs mer om hur det fungerar (Pdf)

Bild på vår affärsplattform MyBusiness

Boka genomgång

Vill du veta mer?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi hur Aspia och MyBusiness kan förenkla ditt företagande.

Två män pratar om MyBusiness

MyBusiness support

MyBusiness support

MyBusiness support-team hjälper dig med allt som rör MyBusiness. Här hittar du vanliga frågor och svar och kontaktuppgifter. Tveka inte att höra av dig till oss!

MyBusiness support