Varför MyBusiness?

Koll på siffrorna

Med MyBusiness tar du kontroll över dina siffror, och får full insikt i hur företaget mår. MyBusiness är affärssystemet som hjälper dig att fokusera på rätt saker.

Allt tillgängligt online

Skapa och samla alla företagets filer, kvitton, offerter, fakturor och viktiga dokument. Månad för månad. Hitta snabbt, se aktuell status och viktiga datum. Offerera, attestera och sammanställ budgetar såväl som projekt.

Hela företagets verktyg

Hantera löner, tidrapporter, utlägg, scheman och personalfrågor i ett och samma verktyg. MyBusiness alla funktioner förenklar för dig och för din personal.

Insikterna du behöver

I MyBusiness kan du följa utvecklingen i ditt företag genom tydliga diagram, jämföra olika perioder eller gå på djupet. En bättre överblick ger skarpare insikter och en tydligare plan framåt.

Boka genomgång

Boka en kostnadsfri genomgång

Vill du att vi kommer ut och visar affärssystemet för dig? Eller vill du hellre att vi går igenom de moduler som passar ditt företag via en webbkonferens? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att boka en tid!

MyBusiness support

MyBusiness support

MyBusiness support-team hjälper dig med allt som rör MyBusiness. Här hittar du vanliga frågor och svar och kontaktuppgifter. Tveka inte att höra av dig till oss!