Vår vision

Vi tror på framgång

Vår förmåga att göra din dröm möjlig, vad den än är, är vi riktigt stolta över. Vi vet att framgång skapas med effektivitet och kunskap. Men också med mod och en partner som är tillgänglig när du behöver oss. Vi hjälper dig att nå framgång, för vi tror på framgång. Och inte bara den sorten som syns i rapporter och årsbokslut. Utan också den som känns bra i magen och gör samhället bättre.

Ledning

CEO Magnus Eriksson

Magnus Eriksson

CEO

CFO/COO Carlos Lopez

Carlos Lopez

CFO/COO

HR-chef Lina Cavalli

Lina Cavalli

HR-chef

Affärsutvecklingschef Adam von Köhler

Adam von Köhler

Affärsutvecklingschef

Regionchef Norra Marina Norberg

Marina Norberg

Regionchef Norra

Regionchef Östra Erik Källås

Erik Källås

Regionchef Östra

Regionchef Västra Christian Karlsson

Christian Karlsson

Regionchef Västra

Marknadschef Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

Marknadschef

Försäljningschef Ellinor Lindmark

Ellinor Lindmark

Försäljningschef

Vår historia

Nygammal i gamet

Vi är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet av alla de tjänster du behöver för att lyckas med ditt företagande. Låter det konstigt? Låt oss ta det från början. Fram tills vi startade vår verksamhet var vi en del av PwC. Ett anrikt, globalt företag som tog sina första stapplande steg redan 1849. Men nu är vi Aspia. En partner till brädden fylld med kunskap och erfarenhet, men också en partner med en vilja att förändra och förbättra som du vanligen bara hittar hos färskingar. Den perfekta partnern för dig helt enkelt.

Samarbete

Tillsammans för våra kunders bästa

Genom vårt nära samarbete med revisionsbyråer får du som kund tillgång till ett brett tjänsteerbjudande utifrån din verksamhets behov. Vi på Aspia kommer att fortsätta utveckla vårt erbjudande för att ge dig fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande.

Läs mer om PwC:s tjänster på www.pwc.se

Läs mer om KPMG:s tjänster på www.kpmg.se

Aspia i siffror

1450

Medarbetare

Idag är vi 1450 personer som jobbar med redovisning, lön och rådgivning. Men vi kommer bli fler, för att du ska få ännu bättre tillgång till den bästa kompetensen på marknaden.

71

Kontor

Vi har 71 lokala kontor över hela landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Men du har också ett i din telefon. Via MyBusiness och Företagarcenter når du oss när som helst, var som helst.

30

Tjänster

Vad du än kan tänkas behöva hjälp med i ditt företagande, hittar du det troligtvis hos oss. Från redovisning och lönehantering till styrelsecoachning och skatterådgivning.