• Du får tillgång till ett team med landets mest erfarna skatterådgivare inom fastighet, bygg och entreprenad som ger dig skräddarsydd rådgivning. Du kan känna dig trygg med att vår rådgivning bidrar till den mest skatteeffektiva hanteringen och att det blir rätt utifrån gällande regelverk.
  • Vi hjälper dig när det händer något speciellt till exempel vid etablering, omstrukturering, förvärv och avyttring av fastighet och bolag, projektutveckling, entreprenad, kostnadsföring av investering samt fastighetsskatt.
  • Du får tydliga och användbara råd så att du kan känna dig trygg med att skattehanteringen blir korrekt så att du kan fokusera på verksamheten istället.

Bred branschkompetens och modernt arbetssätt

Branschkompetens

Vi hjälper idag ett stort antal fastighets-förvaltande företag, fastighetsutvecklare, byggföretag, fastighetsfonder, organisationer och kommuner samt företag med fastighetsrelaterad verksamhet.

Digitala verktyg

Du får tillgång till digitala verktyg som förenklar till exempel vid fastighetstaxering och vid hantering av frivillig skattskyldighet för moms och jämkning.

Man i profil som sitter vid ett skrivbord

Blogginlägg

Så kan ni undvika onödig ökning av fastighetsskatten

Äger du hyreshus, industrifastigheter eller elproduktionsenheter? Då får du snart det nya taxeringsbeslutet från Skatteverket, om du inte redan fått det. Här är några tips på hur ni kan utvärdera beslutet och undvika en onödigt stor ökning av fastighetsskatten.

Läs blogginlägget

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

All skatterådgivning hanteras av Skeppsbron Skatt som är en del av Aspia. Skeppsbron Skatt ingår i Taxand, världens främsta globala nätverk av oberoende skatterådgivare.