Ska du starta bolag, vill du utveckla din affär eller behöver ni tillfällig förstärkning? Att lägga pengar på strategisk affärsrådgivning är en kostnad för ditt företag – men framförallt är det en investering du tjänar på i längden. Låt oss vara ditt bollplank i såväl utvecklingsarbete som svåra ekonomiska beslut.

Rådgivning för alla faser

Ikon för att starta företag

Starta

När du har en företagsdröm att förverkliga, och vill ha hjälp med administrationen kring t ex namnregistrering eller lagerbolag.

Ikon med två kugghjul

Driva

Allt från att effektivisera med hjälp av digitala lösningar till att ta fram en enkel resultatbudget för att få bättre koll på hur årets mål förhåller sig till verkligt utfall.

Ikon med blomma som växer

Växa

Få stöd med interimslösningar, företagsanalys och att hitta rätt modell för finansiering i takt med att ditt företag växer och utvecklas.

Ikon med händer och mynt

Växla

Ett ägarskifte är en komplex process med ekonomiska, skattemässiga och juridiska frågor. Vi hjälper dig genom hela processen.

Alla våra rådgivningstjänster

Hållbarhetsrapportering

Strukturera din hållbarhetsredovisning och ESG-rapportering med ett smidigt verktyg för strategiskt hållbarhetsarbete och kvalificerad ESG-rådgivning från Aspia.

Interimskonsulter - ekonomi, lön & HR

Vi på Aspia hjälper till att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver. Våra konsulter är experter inom ekonomi, lön och HR, och vi garanterar en hög kvalitet på arbetet.

ESEF

Från årsskiftet öppnar möjligheten att lämna digitala års- och koncernredovisningar till Finansinspektionen i XHTML-format enligt ESEF-standard.

Bolagstjänster

Vi hjälper dig starta företag, göra ändringar i befintligt företag eller avveckla det.

Finansiell rapportering

Vi hjälper dig tolka och efterleva bokförings- eller årsredovisningslagen, K2, K3, IFRS och andra komplexa regelverk.

Digital hälsocheck

Gör en diagnos av företagets ekonomifunktion och identifiera utvecklingsområden.

Digitalisera ekonomifunktionen

Vi matchar era behov med rätt ekonomisystem och processer så ni kan arbeta så effektivt som möjligt.

Franchise

Är du nyfiken på möjligheterna med franchising? Aspias erfarna specialister hjälper dig med råd och tips.

Trendrapport

Vägen till hållbar framgång

Utforska de senaste trenderna inom hållbar utveckling och ESG och få värdefulla insikter från ledande experter inom hållbar innovation, juridik och forskning.

Läs trendrapporten
Två män sitter i ett möte och pratar och tittar på en skatteprocess

Förmånliga avtal och juridiskt stöd

Visste du att vi på Aspia samarbetar med Lexly och kan nu erbjuda dig som kund skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till specialpris. Det inledande samtalet med din juridiska rådgivare på Lexly är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Läs mer om Lexly

Kontakta oss

Tveka inte att lämna dina kontaktuppgifter – vi hör av oss till dig så snart vi kan.