Ska du starta bolag, vill du utveckla din affär och söker någon att bolla med, eller behöver ni tillfällig förstärkning? Vi erbjuder en mängd rådgivningstjänster för företagandets alla faser, så att du kan göra det du är bäst på – ännu bättre.

Starta

När du har en företagsdröm att förverkliga, och vill att någon annan ska hantera administrationen kring exempelvis namnregistrering eller lagerbolag.

Driva

Vi kan hjälpa dig med allt från att effektivisera och framtidssäkra din verksamhet med hjälp av digitala lösningar, till att ta fram en enkel resultatbudget för att få bättre koll på hur årets mål förhåller sig till verkligt utfall.

Växa

Få stöd med interimslösningar, företagsanalys och att hitta rätt modell för finansiering i takt med att ditt företag växer och utvecklas.

Växla

Ett ägarskifte är en komplex process med ekonomiska, skattemässiga och juridiska frågor. Vi hjälper dig att få övergången som du vill ha den.

 

Två män sitter i ett möte och pratar och tittar på en skatteprocess

Förmånliga avtal och juridiskt stöd

Visste du att vi på Aspia samarbetar med avtal24 och kan nu erbjuda dig som kund skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till specialpris. Det inledande samtalet med din juridiska rådgivare på avtal24 är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Läs mer om avtal24
Anställda på Aspia säger hej

Aspia fortsätter växa genom förvärv av Skeppsbron Skatt

Aspia har förvärvat ett av Sveriges största oberoende skattekonsultföretag, Skeppsbron Skatt. Vi breddar därmed vårt erbjudande och kan nu även erbjuda våra kunder kvalificerad skatterådgivning.

 

Läs pressreleasen
Bild från spelföretaget Arrowhead

Kundcase

Från studentköket till lönsamt superföretag

På knappt tio år har dataspelsföretaget Arrowhead Game Studios gjort en sällsynt framgångsrik resa – utan att tappa leklusten. För att kunna hålla fullt fokus på kärnverksamheten outsourcade man nästan från start ekonomihanteringen till Aspia.

Läs mer
Ikon med stämpel och stämplat papper

Lagerbolag

Börja med ett lagerbolag

Beställ ett lagerbolag av oss och få snabb tillgång till ett färdigbildat aktiebolag med organisationsnummer.

Köp lagerbolag via Aspia