Man och kvinna tittar på läsplatta

Stöd i hela processen

Från planering till transaktion och implementering, får du tillgång till våra specialister som oavsett vilken bransch du verkar i alltid utgår från just din situation. Du får bland annat hjälp med att analysera och hantera risker vid till exempel due diligence, strukturering samt avtals- och försäkringsfrågor. 

Du får tillgång till ett team med just de specialistkompetenser du behöver och hjälp att uppfylla lagkrav i hela världen.

Miljöbild från kontor med glad affärskvinna i förgrunden

Erfarna skattespecialister via vårt globala nätverk

Få hjälp att följa de komplexa internationella beskattningsreglerna. Via vårt nätverk Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare, får du tillgång till hållbar rådgivning i alla länder där ditt företag är verksamt.

Man i profil som sitter vid ett skrivbord

Guide

Sälja ditt företag?

I vår guide får du handfasta tips på hur du kan förbereda dig och företaget inför en eventuell försäljning.

Genom att ha ordning och reda och fundera igenom vissa frågor i förväg kommer du inte bara förenkla försäljningen utan även höja bolagets värde.

Ladda ner guiden
Närbild på två par händer som ritar diagram och håller i en läsplatta

Blogginlägg

Då behöver du göra en företagsvärdering

Även om du inte går i försäljningstankar finns det andra tillfällen då det kan vara bra att göra en företagsvärdering. Här beskriver vi olika situationer som kräver att du vet vad ditt företag är värt.

Läs blogginlägget

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

All skatterådgivning hanteras av Skeppsbron Skatt som är en del av Aspia. Skeppsbron Skatt ingår i Taxand, världens främsta globala nätverk av oberoende skatterådgivare.