Starta

När du har en företagsdröm att förverkliga, och vill att någon annan ska hantera administrationen kring t ex namnregistering eller lagerbolag.

Driva

God ekonomi i god ordning med hjälp av vår digitala plattform MyBusiness och våra erfarna redovisningskonsulter på ett kontor nära dig.

Växa

Få stöd med interimslösningar, företagsanalys och att hitta rätt modell för finansiering i takt med att ditt företag växer och utvecklas.

Växla

Ett ägarskifte är en komplex process med ekonomiska, skattemässiga och juridiska frågor. Vi hjälper dig att få övergången som du vill ha den.

Allt du behöver för att driva företag

Redovisning

Bokföring, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Med rätt system och rätt redovisningskonsult blir all administration kring företagets ekonomi både lättare och mer effektiv.

Rådgivning

Faktureringen kanske är ett kärt besvär, men hur gärna vill du själv se till att företagets ekonomirutiner utvecklas i takt med att ditt företag växer? Hos oss får du snabb hjälp av erfarna konsulter på ditt lokala kontor – oavsett hur stor eller liten din fråga är.

Lön & Personal

Hos Aspia får du en effektiv hantering av tidrapporter, reseräkningar, löner och personalförmåner. Du slipper investera i och underhålla dyra system, och våra erfarna lönespecialister hjälper dig att hålla koll på lagar och regler kring lönehantering och personalfrågor.

MyBusiness

MyBusiness är ett molnbaserat affärssystem med allt som behövs för att hantera ekonomin och driva företag på ett riktigt bra sätt. Eftersom allt lagras online blir redovisningen enkel och mycket kan automatiseras. Dessutom får du full insikt i hur företaget mår och utvecklas. Och hjälp av våra rådgivare, om du vill.

Lagerbolag

Börja med ett lagerbolag

Beställ ett lagerbolag av oss och få snabb tillgång till ett färdigbildat aktiebolag med organisationsnummer.