Ikon med dokument och miniräknare

Redovisning

Bokföring, fakturahantering, bokslut och deklaration kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Vi har erfarna redovisningskonsulter som ger det stöd just ditt företag behöver.

Våra redovisningstjänster
Ikon med person och lönekuvert

Lön & HR

Effektiv hantering av tidrapporter, utlägg, löner, personalförmåner och AGI. Vi hjälper dig också att hålla koll på lagar och regler kring lönehantering och personalfrågor.

Våra lön & HR-tjänster
Ikon med två personer som pratar

Rådgivning

Vi kan hjälpa ditt företag med allt från registreringsärenden hos Bolagsverket och strategiarbete, till att digitalisera ekonomihanteringen, interimslösningar och rådgivning vid förvärv och avyttringar.

Våra rådgivningstjänster
Illustrerad skattkista och person

Skatt

Våra erfarna skattespecialister hjälper företag i alla storlekar och branscher – oavsett om ni har verksamhet lokalt eller globalt.

Våra skattetjänster
Kvinna och man som tittar på en mobiltelefon

Kontakta oss

Ring eller maila någon av våra kundansvariga på ett Aspia-kontor nära dig för att få en offert som passar dina behov.

Om du blev nyfiken men inte känner dig redo att ringa oss än - lämna dina kontaktuppgifter här så ringer en säljare upp dig inom tre arbetsdagar.

Kvinna och en man sitter vid ett skrivbord

Tips och kunskap

Redovisning - vad är det och hur väljer man byrå?

Att redovisningen ger företaget koll på ekonomin är givet, men vad ingår egentligen i begreppet redovisning? Och vad ska du tänka på om du funderar på att outsourca arbetet till en redovisningsbyrå?

Läs blogginlägget