När du vill ha tillgång till expertis för att tolka och efterleva bokförings- eller årsredovisningslagen, K2, K3, IFRS och andra komplexa regelverk finns vi nära tillhands. Vi kan besvara konkreta frågor vid behov eller ge dig tillgång till en egen dedikerad specialist vid projekt som till exempel byte av regelverk, fusion av bolag eller upprättande av årsredovisningar och kassaflödesanalyser. När det är dags för koncernredovisning kan vi hjälpa er med det också.

Så här kan vi hjälpa er:

Förenkla komplexa regelverk

Vi ger er råd kring hur lagar och regler ska tolkas i samband med upprättande av extern rapportering och koncernredovisning. Har du andra frågor kring finansiell rapportering och redovisning finns vi nära tillhands.

Extraresurs vid speciella tillfällen

Planerar ni genomföra fusion eller förvärv? Saknar ni kompetens inom extern rapportering eller koncernredovisning? Ska ni genomföra ett byta av regelverk, konvertering, eller kanske uppdatera er bokslutsprocess? Fokusera på verksamheten så hjälper våra erfarna interimskonsulter till med att hantera det. 

Trygghet genom löpande uppdateringar

Det kan bli kostsamt att till exempel missa ett viktigt datum eller information om förändringar i lagar och regler samt hur de påverkar ditt företag. Tar du hjälp av oss så håller vi koll åt dig och du får tid över till verksamheten.

Två knutna händer som nuddar varandra

Varför Aspia?

Alla specialister du behöver
Våra 1 450 medarbetare på ca 60 kontor i hela landet arbetar i team för att du ska få tillgång till exakt den kompetens du behöver för ditt företag.

Tillgång till moderna verktyg
Vi älskar digitalisering och utvecklar ständigt digitala verktyg som ska spara tid och öka kvaliteten i ert och vårt arbete.

Bred branschkunskap
Vi vet alla företagare är unika har olika behov och målsättningar. Därför strävar vi alltid efter att ta fram skräddarsydda, skalbara lösningar till våra kunder, utifrån vad just du vill med ditt företagande.  

Fågelperspektiv av personer som sitter i ett möte

Blogginlägg

K2 eller K3 – vilket regelverk passar ert företag?

K2 och K3 är benämningen på två vanliga regelverk för upprättande av årsredovisning. Vad är skillnaden mellan K2 och K3? Vilka för- och nackdelar finns med respektive regelverk? Vilka får tillämpa K2? Här reder vi ut några frågetecken.

Läs blogginlägget