Anders Gessle, medarbetare Aspia

“Jag gillar att utmana mig själv, vilket jag får göra dagligen på Aspia”

Vad gör du idag och hur hamnade du där? 

Jag är kontorsområdeschef i Öresund, en roll jag haft sedan 2016. Det innebär ansvar för hela kontorsområdets utveckling och jag trivs som fisken i vattnet. Aspia går en mycket spännande framtid till mötes, vi växer och utvecklas hela tiden tillsammans med våra kunder och det är kul att vara en del av den resan.

Jag började min karriär som revisor på PwC i Göteborg. Där arbetade jag inom olika roller innan jag till slut landade i rollen som kontorsområdeschef inom redovisning. Att få vara med och starta upp kontorsområde Öresund, som inte fanns 2016, var både kul och utmanande. Jag gillar att utmana mig själv, vilket jag får göra dagligen på Aspia. 

Varför jobbar du på Aspia? 

Aspia är en modern arbetsgivare som tillåter sina anställda att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. Jag och många andra inom Aspia har fått, och tagit, chansen att prova på olika roller och nya utmaningar. Som ungt bolag satsar vi verkligen på vår personal och på att alltid kunna erbjuda smarta digitala lösningar till våra kunder.  

Anders Gessle
Kontorsområdeschef, Öresund
Josefin Danielsson, medarbetare Aspia

"På Aspia får jag göra det jag brinner för"

Vad gör du idag och hur hamnade du där?

Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och hur saker hänger ihop ekonomiskt och har samtidigt alltid drivits av att hjälpa andra. 2009, efter att ha läst ekonomiprogrammet på gymnasiet började jag på PwC. Under min tid där läste jag in en civilekonomexamen vid Karlstads Universitet. Idag jobbar jag som auktoriserad redovisningskonsult och gruppchef vid kontoret i Karlstad.

Jobbet passar mig perfekt eftersom jag får syssla med ekonomi och samtidigt vara ute och skapa nya relationer med människor som jag får hjälpa i olika stadier i företagandet och i livet. På Aspia får jag göra det jag brinner för det vill säga hjälpa andra, både kunder och medarbetare, att utvecklas framåt. Här är allt möjligt om bara viljan finns.

Vad hoppas du på framåt?

Framåt vill jag dels utvecklas som person – socialt, kompetensmässigt och genom det nytänkande som finns i vårt nya bolag. Jag vill vara med på en ny rolig resa genom digitalisering och nya roliga tjänster som vi tillsammans kan erbjuda våra kunder.

Vad är viktigt för dig personligen?

Jag vill jobba i ett företag som erbjuder flexibelt arbetsliv, jag vill ha kul på jobbet, ha möjlighet att ta ansvar och framförallt vill jag ha ett jobb som utvecklar mig och min kompetens!

Josefin Danielsson
Redovisningskonsult och gruppchef, Karlstad
Linn Eriksson, medarbetare Aspia

"Min första dag kan inte jämföras med där jag står idag"

Varför jobbar du på Aspia?

Jag trivs med variationen av arbetsuppgifter, ingen dag är den andra lik. Jag känner att jag utvecklar mig själv och mina kunskaper då jag nästintill varje vecka stöter på någonting nytt. Vi uppmuntras att prova nya saker, vilket passar mig eftersom jag gärna tar mig an en utmaning! Jag tycker det är viktigt att arbetsgivaren är mån om personalen och låter de anställda göra sin röst hörd. Möjligheten till flexibilitet i arbetet är helt klart ett plus.

Hur har din utveckling sett ut?

Min första dag kan inte jämföras med där jag står idag. Jag har utvecklats enormt mycket tack vare variationen av arbetsuppgifter, möjligheten att arbeta självständigt och stöd från erfarna kollegor. Jag kommer att fortsätta sträva efter att utveckla både mig själv och mina kunskaper, det är ett mål jag har.

Linn Eriksson
Redovisningsassistent, Umeå

Hittar du inte det du letar efter? Prenumerera på lediga jobb.

Lämna dina kontaktuppgifter så får du veta så snart det finns några lediga tjänster hos oss.

Prenumerera