Som partner driver Emma Aspia framåt

Efter nästan 10 år inom revision bytte Emma, Kundansvarig och Partner på Aspia, bana till redovisningsvärlden för 5 år sedan. Vi intervjuade henne om bakgrunden, fördelarna med kundansvar och rådgivning, samt interna karriärvägar på Aspia.

Läs mer >

Emma Benemark
Kundansvarig och Partner
Ali Sharifi-Toiserkani redovisningsspecialist på Aspia

Från revision till redovisning

Utöver friheten att få fördjupa sig och samtidigt utveckla Redovisningsspecialisterna drivs Ali själv av att ständigt utvecklas och öka sin egen kompetens.

Läs mer >

Ali Sharifi-Toiserkani
Redovisningsspecialist

Som partner utvecklar Christoffer Selling sitt affärsmannaskap

Ett humant bolag med stort fokus på work life balance – så beskriver Christoffer Selling sin arbetsgivare. Med många års erfarenhet av revision och redovisning klev han för två år sedan in i rollen som delägare, där möjligheten att göra skillnad och påverka är den främsta drivkraften.

Läs mer >

Christoffer Selling
Partner och rådgivare, Stockholm

Jenny Rask tar Aspias internationella tjänster till ny nivå

På Aspia får du möjlighet att ta stora utvecklingskliv inom det område som ligger dig närmast hjärtat. Det var just det som fick Jenny Rask att söka sig till Aspia. Idag är hon ansvarig för utländsk lönehantering – ett område som vuxit från två till tolv medarbetare på bara två år.

Läs mer >

Jenny Rask
Head of Expatriate Payroll och Partner
Anders Gessle, medarbetare Aspia

“Jag gillar att utmana mig själv, vilket jag får göra dagligen på Aspia”

Vad gör du idag och hur hamnade du där? 

Jag är Market Area Leader i Öresund, en roll jag haft sedan 2016. Det innebär ansvar för hela kontorsområdets utveckling och jag trivs som fisken i vattnet. Aspia går en mycket spännande framtid till mötes, vi växer och utvecklas hela tiden tillsammans med våra kunder och det är kul att vara en del av den resan.

Jag började min karriär som revisor på PwC i Göteborg. Där arbetade jag inom olika roller innan jag till slut landade i rollen som kontorsområdeschef inom redovisning. Att få vara med och starta upp kontorsområde Öresund, som inte fanns 2016, var både kul och utmanande. Jag gillar att utmana mig själv, vilket jag får göra dagligen på Aspia. 

Varför jobbar du på Aspia? 

Aspia är en modern arbetsgivare som tillåter sina anställda att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. Jag och många andra inom Aspia har fått, och tagit, chansen att prova på olika roller och nya utmaningar. Som ungt bolag satsar vi verkligen på vår personal och på att alltid kunna erbjuda smarta digitala lösningar till våra kunder.  

Anders Gessle
Market Area Leader, Öresund
Josefin Danielsson, medarbetare Aspia

"På Aspia får jag göra det jag brinner för"

Vad gör du idag och hur hamnade du där?

Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och hur saker hänger ihop ekonomiskt och har samtidigt alltid drivits av att hjälpa andra. 2009, efter att ha läst ekonomiprogrammet på gymnasiet började jag på PwC. Under min tid där läste jag in en civilekonomexamen vid Karlstads Universitet. Idag jobbar jag som auktoriserad redovisningskonsult och gruppchef vid kontoret i Karlstad.

Jobbet passar mig perfekt eftersom jag får syssla med ekonomi och samtidigt vara ute och skapa nya relationer med människor som jag får hjälpa i olika stadier i företagandet och i livet. På Aspia får jag göra det jag brinner för det vill säga hjälpa andra, både kunder och medarbetare, att utvecklas framåt. Här är allt möjligt om bara viljan finns.

Vad hoppas du på framåt?

Framåt vill jag dels utvecklas som person – socialt, kompetensmässigt och genom det nytänkande som finns i vårt nya bolag. Jag vill vara med på en ny rolig resa genom digitalisering och nya roliga tjänster som vi tillsammans kan erbjuda våra kunder.

Vad är viktigt för dig personligen?

Jag vill jobba i ett företag som erbjuder flexibelt arbetsliv, jag vill ha kul på jobbet, ha möjlighet att ta ansvar och framförallt vill jag ha ett jobb som utvecklar mig och min kompetens!


Edit:  Idag har Josefin vuxit från rollen som redovisningskonsult och gruppchef till Office Leader för Aspia Karlstad.

Josefin Larsen
Office leader , Karlstad

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Aspia?

Kul! Vi berättar gärna mer. Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Vi hörs!