Linn Eriksson

"Min första dag kan inte jämföras med där jag står idag"

Varför jobbar du på Aspia?

Jag trivs med variationen av arbetsuppgifter, ingen dag är den andra lik. Jag känner att jag utvecklar mig själv och mina kunskaper då jag nästintill varje vecka stöter på någonting nytt. Vi uppmuntras att prova nya saker, vilket passar mig eftersom jag gärna tar mig an en utmaning! Jag tycker det är viktigt att arbetsgivaren är mån om personalen och låter de anställda göra sin röst hörd. Möjligheten till flexibilitet i arbetet är helt klart ett plus.

Hur har din utveckling sett ut?

Min första dag kan inte jämföras med där jag står idag. Jag har utvecklats enormt mycket tack vare variationen av arbetsuppgifter, möjligheten att arbeta självständigt och stöd från erfarna kollegor. Jag kommer att fortsätta sträva efter att utveckla både mig själv och mina kunskaper, det är ett mål jag har.

Linn Eriksson
Redovisningsassistent, Umeå
Ardian Hashani porträtt

"Vi är en stöttande pelare, superhjältar i ekonomivärlden!"

Vad har du för personliga drivkrafter som gör att Aspia passar dig?

Aspia stöttar mina ambitioner och begränsar inte min utveckling. Jag motiveras att prestera ännu bättre och lämna min "comfortzone" för att ständigt hålla mig driven och nyfiken. Jag har själv möjlighet att påverka utvecklingstakten, springa fort fram eller ta ett steg i taget. Mina individuella karriärmål kan förverkligas genom att man satsar på återkoppling, utvecklingsplaner och utbildningar. Jag har haft en otrolig utvecklingskurva. Företaget besitter så mycket kunskap och vi anställda är de värdefulla tillgångarna. Jobb och personlighet går lite hand i hand.

Något annat som är viktigt?

Aspia ligger ständigt i framkant med digitaliseringen och hållbarhet, vi går i takt med samhällsutvecklingen och blickar framåt. Jag uppskattar också verkligen möjligheten till flexibla arbetstider. Det gör att jag får ihop livet och kan njuta till fullo när jag är ledig.

Varför har du valt en yrkesbana inom redovisning?

Jag läste internationell ekonomi på gymnasiet och besökte en redovisningsbyrå. Där blev jag fascinerad av möjligheten att hjälpa företag med ekonomifunktionen. Tänk, vi är en stöttande pelare, superhjältar i ekonomivärlden!

Ardian Hashani
Redovisningskonsult, Malmö
Josefin Danielsson

"På Aspia får jag göra det jag brinner för"

Vad gör du idag och hur hamnade du där?

Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och hur saker hänger ihop ekonomiskt och har samtidigt alltid drivits av att hjälpa andra. 2009, efter att ha läst ekonomiprogrammet på gymnasiet började jag på PwC. Under min tid där läste jag in en civilekonomexamen vid Karlstads Universitet. Idag jobbar jag som auktoriserad redovisningskonsult och gruppchef vid kontoret i Karlstad.

Jobbet passar mig perfekt eftersom jag får syssla med ekonomi och samtidigt vara ute och skapa nya relationer med människor som jag får hjälpa i olika stadier i företagandet och i livet. På Aspia får jag göra det jag brinner för det vill säga hjälpa andra, både kunder och medarbetare, att utvecklas framåt. Här är allt möjligt om bara viljan finns.

Vad hoppas du på framåt?

Framåt vill jag dels utvecklas som person – socialt, kompetensmässigt och genom det nytänkande som finns i vårt nya bolag. Jag vill vara med på en ny rolig resa genom digitalisering och nya roliga tjänster som vi tillsammans kan erbjuda våra kunder.

Vad är viktigt för dig personligen?

Jag vill jobba i ett företag som erbjuder flexibelt arbetsliv, jag vill ha kul på jobbet, ha möjlighet att ta ansvar och framförallt vill jag ha ett jobb som utvecklar mig och min kompetens!

Josefin Danielsson
Redovisningskonsult och gruppchef, Karlstad

Hittar du inte det du letar efter? Prenumerera på lediga jobb.

Lämna dina kontaktuppgifter så får du veta så snart det finns några lediga tjänster hos oss.

Prenumerera