• Vi kan hjälpa dig att skicka ut fakturor till dina kunder, hålla koll på att betalningarna kommer in och hantera påminnelser och inkassokrav.

  • Tydlig visuell överblick gör det enkelt att följa upp obetalda fakturor.

  • Sköt allt själv i vårt webbaserade system eller låt våra kompetenta medarbetare hantera faktureringen åt dig.

  • Vi har kunskapen och systemen för att du enkelt skall kunna komma igång med e-fakturering.

Spara tid och få bättre likviditet

Få in pengarna snabbare

Du slipper lägga tid på att skicka ut fakturor, följa upp om pengarna kommit in som de ska och hantera påminnelser. Eftersom allt detta kan hanteras automatiskt kan du också få in dina betalningar snabbare. Vi kan skicka fakturor som e-faktura, via mail eller med post – välj det som är smidigast för dig och dina kunder.

Allt samlat på samma ställe

Du får allt samlat i MyBusiness, affärsplattformen som hjälper företag att hantera hela sin ekonomi. Med MyBusiness kan du välja de redovisnings- och lönetjänster just du behöver, och kombinera med så mycket eller lite stöd från våra kvalificerade team du vill.

Närbild på händer som håller i telefon

Blogginlägg

Effektivisera med ett digitalt affärssystem

Automatisering av underlaget för kundfakturorna sparar mycket tid (och pengar). För konsulter och hantverkare kan det vara rejält tidsödande att rapportera rätt timmar på rätt projekt. Ett digitalt affärssystem har smarta kopplingar där rapportering av tid och eventuell materialåtgång sker på plats hos kund och rinner rakt in i systemet – och ut i era kundfakturor.

Läs mer