Vad är Aspia Marketplace?

På Aspia Marketplace får du som är Aspiakund möjligheten att ta del av attraktiva och skräddarsydda företagstjänster till förmånliga priser. Aspia har förmånen att arbeta med ett stort antal företag och organisationer och tillsammans representerar vi stora inköpsvolymer. Det är något vi har tagit fasta på - och dragit fördel av - för att du och ditt företag ska få de bästa avtalen med de mest attraktiva leverantörerna. 

Aspia Marketplace nås via vår affärsplattform MyBusiness. 

 

Aktuella samarbetspartnersFakturatjänster via Waya

Få tid över till annat samtidigt som du stärker likviditeten. Tillsammans med vår samarbetspartner Waya Finance & Technology kan vi erbjuda förmånliga erbjudanden för tjänsterna: Fakturaservice, Fakturaköp  och CleanUp & Inkasso

Digital bolagsjurist

Genom vår samarbetspartner Lexly får du förmånliga priser på modern juridisk rådgivning och avtalsskrivning.

Skatteabonnemang

Ställ alla dina skattefrågor och få skatterådgivning som inte kräver någon utredning under ett helt år till ett fast pris. Du får alltid personlig återkoppling från våra skatteexperter på Skeppsbron Skatt.

Rabatt hos Dustin

Ni får rabatt på IT-produkter hos Dustin. Rabatten varierar beroende på produktkategori. 

Digital signering

Verified erbjuder enkla och säkra signeringslösningar som förkortar ledtider och effektiviserar er dokumenthantering. Slipp papper, penna, skrivare och scanner.

Bankintegration SEB

Som kund till Aspia slipper du månadsavgiften för kopplingen om du ansluter Mybusiness till ditt företagskonto hos SEB.

Bankintegration Handelsbanken

Som kund till Aspia slipper du månadsavgiften för kopplingen om du ansluter Mybusiness till ditt företagskonto hos Handelbanken

DBT

Vi erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner DBT, företagslån från 3 - 35 MSEK till växande bolag i alla branscher. Som Aspiakund har du inga uppläggningsavgifter samt 6 månaders amorteringsfrihet och en personlig kontaktperson hos DBT.

Vill du veta mer om Marketplace och MyBusiness?

Vi berättar gärna mer om fördelarna med vår affärsplattform MyBusiness. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!