Våra två tallrikstrollkarlar

Jerka och Nichlas huserar vanligtvis i podden Recept tack!? där de varje onsdag gafflar om maten du borde laga om dina köksambitioner sträcker sig längre än fil och müsli.
Spisa med Aspia med Jerka Johansson - Avsnitt 1

Fänkålspasta med chefernas chef Nathalie

En fräsch, citrondoftande fänkålspasta du borde laga redan ikväll och lika fräscha ledarskapstips från gruppchefs-Nathalie du borde ta med dig till jobbet imorgon. Receptet finns på vår Instagram, @lifeataspia. Smaklig spis!

Spisa med Aspia med Jerka Johansson - Avsnitt 2

Konsult-Sara lagar sitt livs godaste lasagne

Det är inte alla matlagningsprogram som varvar vegofärs med excelark och aubergine med digitalisering. Men vi gör det. Allt detta och lite till får du under Saras stora lasagneresa. På @lifeataspia på Instagram hittar du receptet!

Omar hatar att laga mat. Kan Nichlas & Jerka få honom att ändra sig?

I avsnitt 3 av Spisa med Aspia sänker Jerka och Nichlas ribban ordentligt för att få Omar, som hatar att laga mat, att vilja närma sig spisen. För visst kan väl ändå vem som helst laga en spaghetti aglio e olio - en rätt med bara en handfull ingredienser?

Spisa med Aspia avsnitt 4

Jerka och Nichlas tar fiskpinnar med remoulad till en ny nivå

Kokt potatis, fiskpinnar, och en stor slev remoulad. En riktig skolmatsklassiker som i det fjärde avsnittet av Spisa med Aspia når oanade höjder, tillsammans med HR-Lina som förutom att hacka lök snackar karriärsmöjligheter, balans i arbetslivet och Sveriges bästa AW. Recept hittar du som vanligt på vår Instagram, @lifeataspia. Smaklig spis!

Citronkyckling och utvecklingsmöjligheter med Jerka och Nichlas

Tänk att du är en rå kyckling. Ensam och inte speciellt anmärkningsvärd. Men så hamnar du i en form med massa nya spännande kollegor, och efter en stund tillsammans i ugnen har ni tillsammans blivit och skapat något ni inte trodde var möjligt. Lite så är det att jobba på Aspia! In på @lifeataspia på Instagram för recept!

Köks-hacks med Vd-Ola

I säsongsavslutningen av Spisa med Aspia bjuder Jerka och Nichlas på sina bästa hacks i köket. Till sin hjälp har de ingen mindre än Vd-Ola. Utförliga hacks-instrux finns på @lifeataspia på Instagram. Nu släcker och stänger vi i köket för den här gången!

Två studenter vid ett skrivbord

Bli en av oss (så småningom)

Om du är student som har en bit kvar av plugget borde du gå med i vår studentklubb. Det ger dig full koll på alla våra rekryteringsdagar, praktikplatser, event och annat kul - direkt i din inkorg. 

Gå med i studentklubben
Jobba hos Aspia - Fem unga Aspiaanställda ser glada ut

Bli en av oss (nu)

Har du lika höga ambitioner som vi? Vårt arbetssätt och våra tjänster är i branschens absoluta framkant, och på Aspia har vi som mål att alla ska ha den bästa tiden i karriären hos oss. 

 

Lediga jobb