Aspia – En ledande affärspartner

Var är Aspia om fem år? Bör man vara orolig för lågkonjunkturen? Och vad är egentligen okej att ha på sig på kontoret? VD-Ola och CFO-Jens bjuds på hemgjorda kebabrullar och svarar på brännande frågor om Aspias och branschens utmaningar. 

Det här är Aspia

 

Från bokföring till rådgivning

Både Aspia och branschen är under ständig förändring med nya arbetssätt och lösningar. Kundansvariga Emelie och Annie lyfter vår breda expertis och berättar hur det är att arbeta med rådgivning på riktigt. Till middag serveras en koriansk chapche! 

Så här jobbar vi med rådgivning

 

 

Vilka är Aspia?

Jerka och Nichlas får besök av storcheferna Gina och Jessica som backar bandet och sätter fingret på vilka Aspia är, både för branschen och dem själva. På menyn står en italiensk ribollita! 

Vårt erbjudande – vi gör det svåra enkelt 

 

Balans, Karriär och Roligt tillsammans

Hur är det att vara anställd på Aspia? HR-Emelie och Interim-Yaser ger en inblick i vardagen och berättar hur de använder våra förmåner för att balansera privat- och arbetslivet. Jerka och Nichlas bjuder på en simpel men smakrik umamipasta!

Jobba på Aspia

Vill du spisa mer med Aspia?

Kollegor sitter och pratar

Bli en av oss

Aspia har stora tillväxtplaner och söker därför kontinuerligt nya härliga medarbetare över hela landet som vill vara med och utveckla våra kunders företagande. Vad drömmer du om att jobba med? Spana in våra lediga jobb!

Våra lediga jobb