Så här kan vi hjälpa till:

Franchisetagarens behov

Ett digitalt, mobilt och modernt sätt att driva företag. Enkelt kunna få en samlad bild av bolagets verksamhet och ekonomi. Tydliga och tillgängliga rapporter som samlas på ett och samma ställe. 

Illustration Aspias tjänsteutbud

Franchisegivarens behov:

Snabbt och enkelt kunna få en samlad och övergripande bild om hur hela kedjan presterar. Möjlighet att segmentera för jämförbara analyser och benchmarking.

Illustration av hand och lysande glödlampa

Aspia bidrar med:

Aspia och plattformen MyBusiness blir en naturlig länk mellan givare och tagare. Sammanställer information och publicerar rapporter månadsvis. Aspia bidrar även med råd, stöd och utbildning för både kedjan och medlemmar. 

Aspia är Guldpartner till  Svenska Franchise Föreningen

Guldpartner till Svensk Franchise

Aspia ingår i Svenska Franchiseföreningen tillsammans med andra experter. Föreningen har funnits i 40 år och syftet med nätverket är att tillföra nytta till medlemsföretagen. 
Aspia jobbar aktivt tillsammans med Svenska Franchiseföreningen, deltar på alla medlemsaktiviteter och delar även ut pris på den årliga Svenska Franchisegalan

Läs mer

4 fördelar med MyBusiness

MyBusiness är vår digitala plattform där du som företagare sköter hela din ekonomi. Allt görs digitalt och du når allt både via mobilen och datorn. 

Hela kedjans verktygstavla

Hantera löner, tidrapporter, utlägg, scheman och personalfrågor i ett och samma verktyg. MyBusiness har alla funktioner som förenklar för dig och din personal.

Allt tillgängligt online

Skapa och samla företagets kvitton, offerter, fakturor och viktiga dokument. Hitta snabbt, se aktuell status och viktiga datum. Offerera, attestera och sammanställ budgetar eller projekt.

Full koll på siffrorna

Med MyBusiness tar du kontroll över dina siffror, och får full insikt i hur företaget mår och går. MyBusiness är affärssystemet som hjälper dig att fokusera på rätt saker.

Insikterna du behöver

I MyBusiness kan du följa utvecklingen i ditt företag genom tydliga diagram, jämföra olika perioder eller gå på djupet. En överblick som ger skarpare insikter och en tydligare plan framåt.

Svenska Franchisegalan 2021

Svenska Franchisegalan

I mars varje år arrangerar Svenska Franchiseföreningen en gala, Svenska Franchisegalan (tidigare Frannygalan), för att premiera duktiga företagare inom franchise. Vinnarna uppmärksammas under festliga former tillsammans med andra franchisetagare från olika branscher.

Vi på Aspia är stolta över att på 2020 års gala sponsrat och delat ut pris till Årets Nytänkare.

Läs mer
En kvinnlig och en manlig kock pratar framför en dator

Blogginlägg

Är franchise något för dig?

Franchise kan vara både bekvämt och tryggt för dig som vill starta företag – men också bra för dig som är redo att expandera. Det finns dock en del att tänka på för att få till ett lyckat samarbete.

Läs mer om franchise