Korrekt lön för utlandsanställda

Företag och individer som arbetar internationellt står inför utmaningar hur lön, skatt och arbetsgivaravgifter ska beräknas och rapporteras i Sverige. Är de anställda skattskyldiga i Sverige? Vilket lands socialförsäkring ska de anställda omfattas av? Har de anställda expertskatt? Frågorna är många och det finns många regelverk att hålla koll på. 

Fokusera på din kärnverksamhet och låt oss på Aspia ta hand om lönehanteringen av era utlandsanställda. Kontakta oss så berättar vi mer!

Incitamentsprogram ökar medarbetares delaktighet och motivation

Lösningar efter dina behov

Vi hjälper dig med allt du behöver inom Expatriate Payroll. Från rådgivning till netto- till bruttoberäkningar, beräkning av preliminärskatt och arbetsgivaravgifter och rapportering till Skatteverket. Vill du ha hjälp med att få ordning på processer och rutiner för hantering av era Expatriater så hjälper vi er med det också.

För dig som vill ha all lönehantering på ett ställe så erbjuder vi en heltäckande lösning, både för dina lokalt anställda och dina utlandsanställda. Du slipper därmed ha flera olika leverantörer och kan vara trygg med att all löneadministration sköts av kompetent personal som är insatt i din verksamhet.

Varför Aspia?

Illustration av digital faktura

Modern och digital plattform med GDPR-säkrade lösningar.

Tillgång till specialister när du behöver personlig rådgivning i lön- och HR-frågor.

Du väljer själv hur mycket eller lite du vill ha hjälp med.

Illustration av väg med utplacerad kartnål

Vi finns nära dig på 70 orter över hela landet, från Ystad till Kiruna.