Oavsett om det är en karriärsutveckling, att du återvänder hem till staden du växte upp i, eller en flytt mellan jobb så vill Aspia förenkla och hjälpa dig på resans gång. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera tillsammans så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. 

Redo att påbörja din resa?

Spana in våra lediga tjänster

Träffa några av våra medarbetare och få en närmare inblick i deras vardag och livsresor

Aspia-icon_Peka neråt.png

 

Victoria Hansson

Titel: Redovisningskonsult  
Tid på Aspia: 3,5 år 
Hemvist: Jönköping  
Kontorsvist: Göteborg 

Jag började på Aspia direkt efter mina studier till Civilekonom hösten 2018. Våren 2021 gjorde jag en kort vända på revisionsbyrå men längtade snabbt tillbaka till Aspia och redovisningen. Genom Aspias flexibla arbetssätt kan jag nu bo på en ort men tillhöra mitt gamla kontor i Göteborg och fortsätta min resa inom Aspia.

 

Johan Vega 

Titel: Interimkonsult - Redovisning/Controller
Tid på Aspia: 2 år 
Hemvist: Stockholm 
Kontorsvist: Torsgatan 21 

Jag började att arbeta som ekonomiassistent på ett assistansbolag. Några månader därefter tog jag mig an tjänsten som redovisningsekonom och fick även backa upp ekonomiavdelning som controller. Efter 5 år på företaget ville jag utöka mina kunskaper och erfarenhet och sökte därför tjänsten som konsult på Aspia. 

 

Zanna Aronsson

Titel: Kundansvarig & auktoriserad redovisningskonsult 
Tid på Aspia: 1 år och 4 mån 
Hemvist: Sundbyberg 
Kontorsvist: Stockholm

Jag började jobba i min förra chefs dotters blomaffär efter gymnasiet, samtidigt pluggade jag ekonomi vid sidan av eftersom jag hade valt en helt annan linje och jobbade lite med leverantörsreskontra på ett bolag. Blev sedan anställd hos min förra chef som startade byrå och klättrade där hela vägen upp till auktoriserad. Och nu är jag på Aspia som kundansvarig sedan lite mer än ett år tillbaka. 

Redo att påbörja din resa?

Till våra lediga jobb