Hitta en rekryteringsdag nära dig - och ansök idag!


Just nu har vi inga inplanerade rekryteringsdagar men vi kommer köra till våren igen. Anmäl dig till vår studentklubb så håller vi dig uppdaterad. 

Till Studentklubben >

 

Vad innebär Aspias rekryteringsdagar?

Aspia fortsätter att växa och ska rekrytera flera hundra nyexade ekonomer, redovisnings- och lönekonsulter under kommande år. Med ambitionen att skapa en proaktiv, kvalitativ och effektiv rekryteringsprocess med hög kandidatupplevelse bjuder vi in dig som är student och närmar dig examen eller nyexad redovisnings- eller lönekonsult till Aspias rekryteringsdagar!

En rekryteringsdag är ett roligt rekryteringsevent där du som student blir inbjuden till en halvdag på ett av Aspias kontor runt om i landet. Dagen består av en mix av olika aktiviteter som syftar till att ge dig en helhetsbild av Aspia, ge dig möjlighet att lära känna och knyta kontakter med några av våra medarbetare och såklart tillfälle att visa dina kvalifikationer. Vår förhoppning är att du får en bra bild av vilka vi är och att vi får lära känna dig ännu bättre. Och såklart att vi har väldigt roligt tillsammans! 

Du söker enkelt utan CV till våra rekryteringsdagar och svarar istället på några frågor direkt i vårt rekryteringsverktyg. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

 

Två studenter vid ett skrivbord

Student och inte redo att söka jobb än?

Då borde du gå med i vår studentklubb istället. Det ger dig full koll på alla våra rekryteringsdagar, praktikplatser, event och annat kul - direkt i din inkorg.

Gå med i studentklubben