Hitta en rekryteringsdag nära dig - och ansök idag!

 

Vi har för närvarande inga inplanerade rekryteringsdagar. Håll utkik till hösten eller signa upp i vår studentklubb så påminner vi dig när det är dags att söka!

Till studentklubben > 

Så här går det till:

Steg 1: Ansökan

Sök enkelt genom att svara på några utvalda urvalsfrågor

Illustration av en hjärna

Steg 2: Tester

Du testas i problemlösning och får göra ett personlighetstest.

Steg 3: Rekryteringsdag

Lär känna Aspia, träffa medarbetare och få chans att visa dina kvalifikationer.

Steg 4: Anställning

Om du har rätt kompetens för tjänsten välkomnar vi dig till Aspia.

Om Aspias rekryteringsdagar

Aspia forsätter att växa och ska rekrytera över hundra nyexade ekonomer och redovisningskonsulter under kommande år. Med ambitionen att skapa en proaktiv, kvalitativ och effektiv rekryteringsprocess med hög kandidatupplevelse bjuder vi in dig som är student och närmar dig examen eller dig som snart är nyexad redovisningskonsult till Aspias rekryteringsdagar!  

En rekryteringsdag är ett roligt rekryteringsevent där du som student blir inbjuden till en halvdag på ett av Aspias kontor runt om i landet. Dagen består av en mix av olika aktiviteter som syftar till att ge dig en helhetsbild av Aspia, ge dig möjlighet att lära känna och knyta kontakter med några av våra medarbetare och såklart tillfälle att visa dina kvalifikationer. Vår förhoppning är att du får en bra bild av vilka vi är och att vi får lära känna dig ännu bättre. Och såklart att vi har väldigt roligt tillsammans! 

Du söker enkelt till våra rekryteringsdagar genom att svara på några frågor direkt i vårt rekryteringsverktyg. Samtliga sökande kommer sedan bli inbjudna till att göra tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.  

Två studenter vid ett skrivbord

Student och inte redo att söka jobb än?

Då borde du gå med i vår studentklubb istället. Det ger dig full koll på alla våra rekryteringsdagar, praktikplatser, event och annat kul - direkt i din inkorg.

Gå med i studentklubben