Ta reda på svaren här:


Fördom #1: Deklarationen


Fördom #2: Raggningsrepliken


Fördom #5: Bloody Mary


Fördom #6: Löneknappen


Fördom #8: Redovisningsekonomen


Fördom #10: Ica-kassen

Emil Persson

Emil Persson och Fördomspodden

Emil Persson är reporter, poddare och krönikör på Cafe och just nu kanske mest aktuell med Fördomspodden. Med 600 000 lyssningar i månaden har Emil i snart 100 poddavsnitt testat sina fördomar på svenska kändisar med ambitionen att komma lite närmare sanningen. 

Lyssna på Fördomspodden här

Är du vår nästa kollega?

För att bli bäst på det man gör måste man ha roligt. Under det första året som Aspia har funnits har vi uppmärksammat att det finns en hel del fördomar och förutfattade meningar om konsultbranschen och yrket som redovisning- och lönekonsult. Som en innovativ uppstickare i en ganska traditionell bransch gav vi oss på utmaningen att en gång för alla sticka hål på de fördomar som inte stämmer, men vi har även roat oss med att bekräfta dem som faktiskt stämmer.

Kanske ger det dig en mer ärlig bild av vilka vi är och vad det innebär att jobba på Aspia? Det är vår förhoppning! Och du, vi ska anställa flera hundra nyexade ekonomer, redovisnings- och lönekonsulter inom ett år.  Är du en av dem?

Kolla in våra lediga jobb
Två studenter vid ett skrivbord

Student och inte redo att söka jobb än?

Då borde du gå med i vår studentklubb istället. Det ger dig full koll på alla våra rekryteringsdagar, praktikplatser, event och annat kul - direkt i din inkorg.

Gå med i studentklubben