Aspia och Accountor Outsourcing går samman och blir Nordens ledande affärspartner inom teknikdrivna tjänster för redovisning, lön, skatt och rådgivning

Aspia och Accountor Outsourcing går samman och blir Nordens ledande affärspartner inom teknikdrivna tjänster för redovisning, lön, skatt och rådgivning 800x800

Aspia (“Aspia” eller “företaget”), Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön, skatt och rådgivning, har slutfört förvärvet av Accountors redovisning och löneverksamhet, en betydande aktör i Norden.


2024-07-05

Förvärvet gör Aspia till den obestridda ledaren i Norden och är ett naturligt steg i företagets tillväxtstrategi, som syftar till att expandera och stärka sin position i Norden samt öka sin europeiska närvaro. Nu fortsätter tillväxtresan på flera marknader och inom olika tjänsteområden, med utökad kapacitet på digitala plattformar.

"Ett plus ett blir verkligen tre när dessa företag slår samman sina styrkor för att skapa en dynamisk, gemensam plattform för tillväxt och innovation, vilket stärker vår förmåga att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder i Norden. Detta visar tydligt att vi menar allvar med vår ambitiösa expansionsresa," säger Ola Gunnarsson VD och koncernchef för Aspia. ”Vi lägger nu grunden för fortsatt tillväxt i Norden och Europa med en optimal kombination av människor och teknik för att leverera en oöverträffad kundupplevelse.”

För mer information, kontakta;

Group CEO Ola Gunnarsson, Aspia, tel. +46 (0)10-252 49 94, email: ola.gunnarsson@aspia.se  

CMO Pia Törnqvist, Aspia, tel +46 (0)70-689 76 59, email: pia.tornqvist@aspia.se

President and CEO Niklas Sonkin, Accountor Holding, tel. +358 44 410 3570, email: niklas.sonkin@finago.com

CMO, Katarina Ylikorkala, Accountor Holding, tel: +358 50 3870635, email: katarina.ylikorkala@finago.com

Aspia
Aspia är den ledande affärspartnern inom teknikdrivna tjänster för redovisning, lön, skatt och rådgivning i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företag ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten.
www.aspia.se

Accountor
Accountor, som sysselsätter cirka 1 700 experter i sex länder, specialiserar sig på tjänster inom ekonomi, lönehantering och HR. Vi hjälper våra kunder att nå framgång genom att erbjuda affärsinsikt och rådgivning. Med stöd av våra engagerade och skickliga experter och modern teknik, är vi en pålitlig partner genom hela företags livscykel. Accountor är medlem i FN Global Compact och följer dess principer för ansvarsfullt företagande. Vi är verksamma i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna och Ukraina. I juli 2024 blev Accountor en del av Aspia Group.
www.accountor.com


Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: