Glad tjej som står på bussen och tittar på mobilen

Hantera kvitton via en app i mobilen

Dina medarbetare fotar eller laddar upp kvitton för privata utlägg och inköp med företagskortet direkt i mobilen. Datum, belopp och moms sparas automatiskt och de kan skicka in sina utläggsrapporter direkt via appen. Den som ska godkänna får en notis när det finns något att attestera och sen är allt bokfört och klart.

Alla underlag sparas digitalt på ett och samma ställe och är sökbara. Med digitala kvitton kan du sänka kravet på hur länge du behöver spara papperskvittona med upp till fyra år.

Varför Aspia?

Alla kvitton sparas digitalt och finns tillgängliga på samma ställe.

Illustration av digital faktura

Din löne- och ekonomiavdelning får färdiga underlag som är enkla att hantera.

Illustration av hand och lysande glödlampa

Få kvalificerad hjälp från våra redovisningskonsulter när du behöver det.

Illustration av väg med utplacerad kartnål

Vi finns nära dig på ca 55 orter över hela landet, från söder till norr.

 

MyBusiness Kvitto på 3 min

Få en snabb inblick i hur funktionen MyBusiness Kvitto fungerar och hur du på ett smidigt sätt hanterar kvitton direkt i mobilen.

Närbild på en hand som styr en bil

Koppla ihop din elektroniska körjournal med MyBusiness Kvitto

Nu är det ännu enklare att rapportera milersättning för resor i tjänsten. Genom att koppla MyBusiness Kvitto till din elektroniska körjournal (Automile, TelliQ, Telia Sense eller Volvo on Call) får du automatiskt alla resor inrapporterade och kan sedan enkelt skicka in dem för bokföring och utbetalning. MyBusiness Kvitto finns som app och har stöd för både privat- och tjänstebil. 
Läs mer om hur det fungerar (Pdf)

Kvinnlig entreprenör på kontor med mobil i handen

Blogginlägg

Hantera kvitton digitalt - här är fördelarna!

Skulle du vilja få bättre överblick över kvitton i företaget och ägna mindre tid åt pappersarbete? Här listar vi 5 anledningar till varför du bör hantera företagets kvitton digitalt. Genom att digitalisera kvittohanteringen kan du effektivisera administrationen av utlägg och inköp.

Läs blogginlägget