Aspia förstärker internationella närvaron genom förvärv i Norge

Aspia förstärker internationella närvaron genom förvärv i Norge 800x800

Aspia förvärvar Prokuria Polar, en norsk redovisningskoncern med fokus på redovisning, lön och rådgivning.


2023-05-04

Aspia har sedan 2018 erbjudit marknaden nordiska lösningar inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning och kommer med förvärvet förstärka det erbjudandet. Prokuria Polar är en snabbväxande norsk leverantör av tjänster relaterade till just redovisning, lön och rådgivning, med kontor på flera platser i Norge. Prokuria Polar blir en del av Aspia och stärker därmed företagets befintliga nordiska erbjudande och skalar upp Aspias närvaro på den norska marknaden.

Enligt Aspias VD, Ola Gunnarsson, finns det en ökad efterfrågan på nordiska lösningar bland både svenska och nordiska företag och med förvärvet av Prokuria Polar stärker Aspia både den löpande finansiella affären och den rådgivande affären. "Vi uppmärksammar en ökad komplexitet när företag expanderar från att vara nationella till att bli nordiska eller internationella aktörer. Då är Aspia en pålitlig affärspartner som kan stödja företagens utveckling och tillväxtresa samt bidra med både värde och trygghet i denna process."

Precis som Aspia har Prokuria Polar en perfekt kombination av både människa och teknik i sin verksamhet. Företaget tror på att automatisera och digitalisera, samtidigt som de strävar efter att leverera den mest avancerade rådgivningen på marknaden. Tillsammans med Aspia kommer Prokuria Polar fortsätta vara en lokal och digital partner som levererar marknadens bästa erbjudande till sina kunder. Prokuria Polar, tillsammans med befintlig verksamhet inom Aspia, bildar en stabil bas för fortsatt tillväxt på den nordiska marknaden som en ledande affärspartner inom redovisning, lön & hr, rådgivning och skatt.

För mer information:
Pia Törnqvist, CMO, pia.tornqvist@aspia.se , +46 (0) 70 689 76 59 


Aspia är Sveriges ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns påhttps://www.aspia.se/. 

 

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: