Aspia fortsätter växa – förvärvar Skeppsbron Skatt

Aspia fortsätter växa – förvärvar Skeppsbron Skatt 800x800

Aspia, en av  Sveriges ledande leverantörer av företagsnära tjänster, har förvärvat Skeppsbron Skatt. I och med förvärvet breddar Aspia sitt tjänsteutbud genom att nu även kunna erbjuda skatterådgivning.


2019-01-15

­­Skeppsbron Skatt är en av Sveriges ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. De hjälper i dagsläget drygt 1 500 företag och organisationer och har ca 55 anställda i Stockholm och Malmö. Verksamheten kommer att fortsätta drivas under samma namn och varumärke.

– Aspia fortsätter att expandera och vi är stolta över att Skeppsbron Skatt vill följa med på vår resa. Vi har en stor efterfrågan på skatterådgivning från våra kunder och därför är det en enorm tillgång för oss att kunna förstärka vårt erbjudande genom förvärvet av Skeppsbron Skatt. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta leda tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster för Sveriges företagare, säger Magnus Eriksson, vd för Aspia.

­– Samgåendet med Aspia ger oss en unik möjlighet att ytterligare utveckla vårt tjänsteerbjudande mot hela näringslivet. Ett mycket starkt fokus kommer fortsatt att vara fullservice av skattetjänster till stora och medelstora företag. Affären gör det möjligt för oss att även nå ut till mindre företag i hela Sverige. Det ger oss också möjlighet att i väsentligt högre takt än tidigare fortsätta utveckla våra digitala skatteprodukter, säger Jari Burmeister, styrelseordförande Skeppsbron Skatt.  


 

För mer information, kontakta:
Anna Bergstedt, kommunikationsansvarig Aspia, 0709-29 34 31, anna.bergstedt@aspia.se

 


Om Aspia
Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se.

Om Skeppsbron Skatt
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 55 medarbetare i Stockholm och Malmö. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till stora och medelstora företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: