Tre personer sitter och pratar med varandra

När är en interimskonsult att föredra?

  • Vakanser - Vid behov av en ersättare på del- eller heltid i samband med rekrytering, sjukdom, föräldraledighet eller tillfälliga arbetstoppar.

  • Projekt - Vid tillfälliga projekt då ni behöver hjälp med styrning eller särskilda specialistkompetenser.

  • Omorganisationer - Vid skapande av processer och rutiner.

  • Driva förändring - När ni behöver hjälp att identifiera vilka delar ni ska fokusera på för att utveckla en specifik funktion eller enhet för att nå sina mål.

Kvalitet, kompetens och flexibilitet

Kvalitet

Vår samlade expertis sträcker sig över många branscher och typer av uppdrag. De flesta av våra interimskonsulter har lång erfarenhet inom sina respektive roller och alla har ett starkt driv att vara just konsulter.

Kompetens

Vi gör alltid en tydlig överlämning när uppdraget är slut. På så sätt kan ditt företag gå ännu starkare genom alla tänkbara förändringar. Dessutom får du tillgång till hela vår samlade expertis när du anlitar en konsult från oss.

Flexibilitet

Vi hjälper dig snabbt att tillsätta roller på hel- eller deltid, för ett långt eller kort uppdrag. Vi ser till att hitta en lösning baserat på din verksamhet och era behov. 

Auktoriserade av FAR och SRF

Många av våra ekonomikonsulter är auktoriserade av FAR. De flesta av våra lönekonsulter är auktoriserade av branschorganisationen SRF. Vi följer också Reko, den svenska standarden för redovisnings- och lönetjänster.

Glad kvinna står framför ett skrivbord

Blogginlägg

Hemligheten bakom en lyckad insourcing

När ni behöver extra kompetens är insourcing en smidig lösning. Genom att ta in hjälp kan verksamheten rulla vidare utan avbrott, samtidigt som det innebär en möjlighet att växa och bli ännu bättre. Men vad är hemligheten bakom en lyckad interimslösning? Vad krävs av dig som uppdragsgivare?

Läs blogginlägget

Har du behov av en interimskonsult?

Hör av dig till oss och beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig inom kort.