Nybildning - så hjälper vi dig

Att nybilda aktiebolag fungerar bra för dig som inte har bråttom eller för dig som vill bilda med apportegendom (exempelvis varulager, fastighet, fordon eller maskiner) istället för med kontanter. 

Bolagets organisationsnummer får du i samband med att bolaget registreras hos Bolagsverket. 

Hur hjälper Aspia mig att nybilda aktiebolag? 
Vi upprättar de dokument som behövs för nybilding av aktiebolag och skickar för underskrift. När vi får undertecknade handlingar i retur tillsammans med ett bankintyg i original, alternativt ett intyg för apportegendom, lämnar vi in ärendet till Bolagsverket. 

Vi bevakar ärendet och har kontakt med Bolagsverkets handläggare. När bolaget är registrerat och klart får du ett registreringsbevis, dina originalhandlingar, samt aktiebok från oss.

Pris:
Nybildning av aktiebolag: 4 000 kr
Moms + registreringsavgift om 2 200 kr tillkommer

Lagerbolag - så hjälper vi dig

Starta aktiebolag direkt genom att köpa ett lagerbolag. Det ger dig snabbt tillgång till ett färdigbildat bolag med organisationsnummer utan att behöva vänta på Bolagsverkets registrering.

Vi på Aspia hjälper dagligen företagare eller blivande företagare att köpa lagerbolag för att enkelt komma igång med sin nya verksamhet.

Varför ska jag välja Aspia när jag vill köpa lagerbolag?
Vi har lång erfarenhet inom området och upprättar alltid handlingar med snabb leverans. I priset för lagerbolaget ingår all konsultation kring exempelvis företagsnamnet, styrelsens sammansättning och verksamhetsbeskrivningen. Inga extra kostnader tillkommer heller för eventuell nyemission i samband med köpet.

Pris:
Att köpa ett lagerbolag av oss kostar 5 250 kronor.

Bolagsverkets registreringsavgifter på 3 650 kronor tillkommer. (Båda priserna är exklusive moms).

Beställ lagerbolag

Varför ska jag välja Aspia?

Vi har lång erfarenhet och handlägger dagligen olika typer av bolagsärenden. Flera av våra medarbetare har tidigare varit anställda på Bolagsverket.  Aspia bolagstjänster erbjuder: 

  Snabb leverans 

  Fast pris 

  All rådgivning i ärendet ingår i priset