Så här kan vi hjälpa dig:

Illustration av värdepapper och stämpel

Nybildning

Att nybilda aktiebolag fungerar bra för dig som inte har bråttom eller som vill bilda med apportegendom (exempelvis varulager, fastighet, fordon eller maskiner) istället för med kontanter.

Hur hjälper Aspia mig att nybilda aktiebolag? 
Vi upprättar de dokument som behövs och skickar för underskrift. När vi får undertecknade handlingar i retur tillsammans med ett bankintyg i original, alternativt ett intyg för apportegendom, lämnar vi in ärendet till Bolagsverket. Vi bevakar ärendet och har kontakt med Bolagsverkets handläggare. När bolaget är registrerat får du ett registreringsbevis, dina originalhandlingar, samt aktiebok från oss.

Illustration av öppen kartong

Lagerbolag

Starta aktiebolag direkt genom att köpa ett lagerbolag. Det ger dig snabbt tillgång till ett färdigbildat bolag med organisationsnummer utan att behöva vänta på Bolagsverkets registrering.

Varför ska jag välja Aspia när jag vill köpa lagerbolag?
Vi har lång erfarenhet inom området och upprättar alltid handlingar med snabb leverans. I priset för lagerbolaget ingår all konsultation kring exempelvis företagsnamnet, styrelsens sammansättning och verksamhetsbeskrivningen.

Pris:
7 489 kronor

Förmånligt erbjudande med SEB

För att på bästa och snabbaste sätt komma igång med ditt företag har Aspia ett samarbete med SEB. Som kund i SEB får du även ett attraktivt erbjudande för ditt företag samt för dig privat.

Läs mer hos SEB

Starta bolag med Aspia Go

Ge din dröm om eget bolag bästa möjliga start – låt oss sköta pappersarbetet medan du fokuserar på att komma igång. När du startar med oss får du:

  • Bildande av aktiebolag (inkl all kontakt med Bolagsverket, styrelseprotokoll, bolagsordning, aktiebok mm)
  • 1 timmes rådgivning
  • Fria avtalsmallar i 3 mån
  • Uppstart + 1 månadskostnad med Aspia Go
Läs mer om erbjudandet
Glad kvinna står framför ett skrivbord

Varför ska jag välja Aspia?

Vi har lång erfarenhet och handlägger dagligen olika typer av bolagsärenden. Flera av våra medarbetare har tidigare varit anställda på Bolagsverket.  Aspia bolagstjänster erbjuder: 

  Snabb leverans 

  Fast pris 

  All rådgivning i ärendet ingår i priset   

Man i profil som sitter vid ett skrivbord

Blogginlägg

5 vanliga misstag när du startar företag

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Ofta är man så fokuserad på att få igång och driva sin verksamhet att man skjuter de tråkigare uppgifterna åt sidan, något som kan leda till problem längre fram. Här listar vi 5 vanliga misstag när du startar eget och hur du undviker dem.

Läs blogginlägget