Kvinna med läsplatta i handen

Nybildning - så hjälper vi dig

Att nybilda aktiebolag fungerar bra för dig som inte har bråttom eller för dig som vill bilda med apportegendom (exempelvis varulager, fastighet, fordon eller maskiner) istället för med kontanter. 

Bolagets organisationsnummer får du i samband med att bolaget registreras hos Bolagsverket. 

Hur hjälper Aspia mig att nybilda aktiebolag? 
Vi upprättar de dokument som behövs för nybilding av aktiebolag och skickar för underskrift. När vi får undertecknade handlingar i retur tillsammans med ett bankintyg i original, alternativt ett intyg för apportegendom, lämnar vi in ärendet till Bolagsverket. 

Vi bevakar ärendet och har kontakt med Bolagsverkets handläggare. När bolaget är registrerat och klart får du ett registreringsbevis, dina originalhandlingar, samt aktiebok från oss.

Pris:
Nybildning av aktiebolag: 4 000 kr
Moms + registreringsavgift om 2 200 kr tillkommer

Glad kvinna står framför ett skrivbord

Varför ska jag välja Aspia?

Vi har lång erfarenhet och handlägger dagligen olika typer av bolagsärenden. Flera av våra medarbetare har tidigare varit anställda på Bolagsverket.  Aspia bolagstjänster erbjuder: 

  Snabb leverans 

  Fast pris 

  All rådgivning i ärendet ingår i priset   

Man i profil som sitter vid ett skrivbord

Blogginlägg

5 vanliga misstag när du startar företag

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Ofta är man så fokuserad på att få igång och driva sin verksamhet att man skjuter de tråkigare uppgifterna åt sidan, något som kan leda till problem längre fram. Här listar vi 5 vanliga misstag när du startar eget och hur du undviker dem.

Läs blogginlägget