Aktuellt

Klara med den årliga lönekartläggningen?

Inte? Då är det dags att sätta igång. Alla företag med fler än 10 anställda behöver varje år genomföra en lönekartläggning för att upptäcka eventuella osakliga löneskillnader mellan kvinnor och män.

Låt våra lönespecialister hjälpa er med kartläggningen, analysera resultatet och upptäcka strukturella skillnader.

Läs mer om lönekartläggning

Aspia Go

Den smidiga ekonomitjänsten för småföretagare - direkt i mobilen

Vi fattar - det var inte för bokföringens skull du startade eget. Därför har vi en ekonomitjänst för dig som hellre fokuserar på det du kan bäst. Med Aspia Go behöver du bara göra det nödvändigaste när det kommer till bokföring, fakturering och lönehantering. Resten fixar vi.

Läs mer om Aspia Go

Interimslösningar

Behöver du tillfällig förstärkning?

Vi hjälper dig att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver. Våra konsulter är experter inom ekonomi, lön och HR, och vi garanterar en hög kvalitet på arbetet. Hör av er till oss så hittar vi en lösning baserat på era behov.

Läs mer om interimskonsulter

Hantera din ekonomi i MyBusiness

MyBusiness är vårt digitala verktyg där du jobbar tillsammans med våra redovisnings- och lönekonsulter och hanterar bokföring, fakturor, kvitton, tidrapportering och löner.

Läs mer om alla olika funktioner och hur vi kan skräddarsy verktyget efter din verksamhet och dina behov.

Läs mer om MyBusiness

Karriär

Vart är du på väg?

Oavsett om det är en karriärsutveckling, att du återvänder hem till staden du växte upp i, eller ett byte av jobb så vill vi på Aspia förenkla och hjälpa dig på resans gång. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera tillsammans.

Läs mer om Aspias resenärer

Driver du företag? Då vill du inte missa våra 5 tips!

Att driva företag är roligt och lärorikt, men kan också vara utmanande och svårt. Vet du till exempel vad en anställd faktiskt kostar? Har du koll på vad som gäller kring milersättning? Eller hur du kan öka värdet på ditt företag?Ladda ner guiden så får du svaren på detta och mycket mer.

Ladda ner guiden

Vill du driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.