En interim redovisningsekonom kan snabbt komma in och hjälpa er verksamhet lösa den utmaning ni står inför just nu. Genom att fylla er tillfälliga kompetenslucka kan en erfaren redovisningsekonom stötta er med:

  • Koncernredovisning, konsolidering och finansiell rapportering
  • Upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisningar samt deklarationer
  • Kvalitetssäkring av månadsbokslut, års-/månadsrapportering
  • Kassaflödesanalyser
Tre glada personer i ett möte

Varför välja Aspia?

Eftersom vi har kompetensen på plats hos oss kan vi snabbt tillsätta den hjälp ni behöver. Dessutom får ni tillgång till hela Aspias nätverk av ekonomiexperter och vi garanterar en rutinerad redovisningsekonom som kommer bidra till förbättringar i er verksamhet.

Söker du en interim redovisningsekonom?
Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom 48 timmar.

Porträtt av Josefine Olofsson, Aspia

Josefine – en av våra interim redovisningsekonomer

I arbetet som redovisningsekonom hjälper Josefine Olofsson företag med bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Hon har erfarenhet av att leda ett team i rollen som redovisningschef, samt att organisera och utveckla ekonomifunktioner som saknat struktur. Variationen i uppdragen ger henne en ovärderlig bredd erfarenhetsmässigt. "Som interimskonsult på plats ute hos företag får jag en helt annan chans att lära känna kundens verksamhet”, säger Josefine.

 

Man och kvinna tittar på läsplatta

Blogginlägg

Kassaflödesanalys – få koll på era intäkter och utgifter

Kassaflödesanalys är en obligatorisk del av årsredovisningen för större företag. Det är dessutom ett utmärkt verktyg för att förstå vad som händer i företagets ekonomi. Men hur kan den användas och hur gör man en egentligen? Vi reder ut begreppen.

Läs blogginlägget

Har du behov av en interimskonsult?

Hör av dig till oss och beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig inom kort.