Varför MyBusiness?

Glödlampa

När det passar dig

Ett användarvänligt gränssnitt med sömlös tillgänglighet, när och var du vill. Vill du ha hjälp med din ekonomihantering eller företagande i stort så når du oss direkt via plattformen. Du är aldrig ensam.

Ikon föreställande händer och mynt

Samla företagets ekonomi

Från tidrapportering och lönespecifikationer till kvitto- och fakturahantering. MyBusiness är plattformen där du hanterar hela företagets ekonomi. Med påminnelser om vad du behöver göra missar du aldrig en deadline.

Ikon föreställande verktyg

Koll på hur företaget mår

Snabb och tydlig överblick över hur affärerna går med tillgång till rapporter och analyser. Och du behöver aldrig mer leta efter underlaget du behöver. MyBusiness är din plats för allt.

Ikon med rådgivare och kund

Ständig utveckling

Vi älskar digitaliseringen och vi driver tjänsteutvecklingen på marknaden tillsammans med våra kunder. Som kund kan du vara med och påverka MyBusiness när vi fortsätter utvecklingen av marknadens bästa affärsplattform.

Skräddarsydda avtal och juridiskt stöd

  • Garanterat korrekt avtal - enkelt och tryggt
  • Som Aspiakund erbjuds du marknadens bästa priser
  • Det första samtalet med en jurist är kostnadsfritt

Exempel: Du skriver ett komplett, korrekt aktieägaravtal helt utifrån dina behov på 45 minuter. Onlinepris för Aspias kunder 2 695 kr (ord.pris 2 995 kr)

Två män pratar om MyBusiness

Modern juridisk rådgivning med avtal24

Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Med missionen att göra juridiken tillgänglig för alla erbjuder avtal24 skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till privatpersoner och företagare online och via telefon. Alltid till ett fast pris.