Varför MyBusiness?

Glödlampa

När det passar dig

Ett användarvänligt gränssnitt med sömlös tillgänglighet, när och var du vill. Vill du ha hjälp med din ekonomihantering eller företagande i stort så når du oss direkt via plattformen. Du är aldrig ensam.

Ikon föreställande händer och mynt

Samla företagets ekonomi

Från tidrapportering och lönespecifikationer till kvitto- och fakturahantering. MyBusiness är plattformen där du hanterar hela företagets ekonomi. Med påminnelser om vad du behöver göra missar du aldrig en deadline.

Ikon föreställande verktyg

Koll på hur företaget mår

Snabb och tydlig överblick över hur affärerna går med tillgång till rapporter och analyser. Och du behöver aldrig mer leta efter underlaget du behöver. MyBusiness är din plats för allt.

Ikon med rådgivare och kund

Ständig utveckling

Vi älskar digitaliseringen och vi driver tjänsteutvecklingen på marknaden tillsammans med våra kunder. Som kund kan du vara med och påverka MyBusiness när vi fortsätter utvecklingen av marknadens bästa affärsplattform.

Kunder om MyBusiness

"Det är en lättnad att ha allting som rör mitt företags ekonomi och lön samlat på ett och samma ställe. MyBusiness har gett mig kontroll, trygghet och tid över till annat". 

- Marie, egenföretagare

Två män pratar om MyBusiness

Vår vision: hjälpa människor att förverkliga sina drömmar

Med nya, utvecklade MyBusiness tar vi nästa steg mot att göra livet enklare för företagare. Mindre krångel och mer tid för dig att fokusera på det du gör bäst.