Varför MyBusiness?

Glödlampa

När det passar dig

Ett användarvänligt gränssnitt med sömlös tillgänglighet, när och var du vill. Vill du ha hjälp med din ekonomihantering eller företagande i stort så når du oss direkt via plattformen. Du är aldrig ensam.
Ikon föreställande händer och mynt

Samla företagets ekonomi

Från tidrapportering och lönespecifikationer till kvitto- och fakturahantering. MyBusiness är plattformen där du hanterar hela företagets ekonomi. Med påminnelser om vad du behöver göra missar du aldrig en deadline.
Ikon föreställande verktyg

Koll på hur företaget mår

Snabb och tydlig överblick över hur affärerna går med tillgång till rapporter och analyser. Och du behöver aldrig mer leta efter underlaget du behöver. MyBusiness är din plats för allt.
Ikon med rådgivare och kund

Ständig utveckling

Vi älskar digitaliseringen och vi driver tjänsteutvecklingen på marknaden tillsammans med våra kunder. Som kund kan du vara med och påverka MyBusiness när vi fortsätter utvecklingen av marknadens bästa affärsplattform.
 

MyBusiness på 1,5 minut

Lär dig hur MyBusiness kan underlätta din vardag, utan att någonsin bli krångligt. 

Porträtt av Per Kempe

Bjursås Skicenter om MyBusiness

"En utmaning hos oss är att vi har många olika system som kassor i restauranger, skidshop, lönesystem och massa annat. Där har MyBusiness varit superbra. Här kan vi samla allt och med appen så har man det med sig överallt i telefonen. Det funkar supersmidigt."

Per Kempe, vd och ägare 

Läs mer

Vill du veta mer om MyBusiness?