En interim CFO eller ekonomichef sätter sig snabbt in i er verksamhet och ser till att arbetet rullar vidare utan störande avbrott. Genom att fylla er tillfälliga kompetenslucka med en erfaren CFO får ni hjälp med:

  • Ekonomistyrning för att nå företagets ekonomiska mål
  • Rapportering till vd/styrelse/myndighet
  • Personalansvar för medarbetare på ekonomiavdelningen
  • Budget, prognosarbete och likviditetsplanering
Två män ser glada ut och skakar hand

Varför välja Aspia?

Eftersom vi har kompetensen redo hos oss kan vi snabbt tillsätta den hjälp ni behöver. Dessutom får ni tillgång till hela Aspias nätverk av ekonomiexperter och vi garanterar en CFO som är vassare än genomsnittet.

Söker du en interim CFO?
Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom 48 timmar.

Porträtt av Per Malmgren, Aspia

Per – en av våra interim CFOs

Som interim CFO kommer Per Malmgren ofta in i en utmanande situation med högt tempo exempelvis organisationsförändring, uppköp eller noteringsprocess. På så sätt har han byggt upp gedigen kunskap kring olika sätt att hantera utmanande situationer och kan applicera metoder och tankesätt som fungerat bra i tidigare uppdrag. ”Jag fyller inte bara ett behov vid tillfälligt personalbortfall utan bidrar även med rådgivning och expertis i situationer som kunden inte själv känner igen sig i,” säger Per.

 

Närbild på två par händer som ritar diagram och håller i en läsplatta

Blogginlägg

Intern kostnadsfördelning – så tänker ni rätt

Kostnadsfördelning – att fördela ut den gemensamma kostnadsmassan internt – är något som alla stora och växande företag måste göra någon gång. Här beskriver vi vanliga utmaningar med kostnadsfördelning och listar faktorer som påverkar arbetet med fördelningsnycklar.

Läs blogginlägget