Aspia lanserar trendrapport om hållbarhet och ESG

Aspia lanserar trendrapport om hållbarhet och ESG 800x800

Aspia är stolta över att presentera sin trendrapport, "Vägen till hållbar framgång: Tre viktiga trender inom hållbar utveckling och ESG".


2024-03-05

Trendrapporten erbjuder en djupdykning i de senaste trenderna och lagstiftningarna som formar företagens arbete med hållbarhet och ESG (Environment, Social, Governance), och belyser hur dessa områden blir allt viktigare för företagens långsiktiga framgång och konkurrenskraft.

Genom intervjuer med ledande experter inom hållbarhet som den seniora hållbarhetsrådgivaren Parul Sharma, samt Kent Eriksson från Sustainable Finance Lab, erbjuder rapporten en unik inblick i hur företag kan navigera i det växande fokuset på hållbarhet.

Från hållbarhet som en disruptiv kraft, till nya krav från EU:s hållbarhetsdirektiv CSRD, och framtidens investeringar i hållbarhet, täcker rapporten ett brett spektrum av ämnen som är avgörande för företagens framtid.

Therese Svensk, hållbarhetskonsult på Aspia, delar praktiska råd och strategier för hur företag kan anpassa sig till och dra nytta av dessa trender. Rapporten inkluderar också en värdefull checklista för företag som vill komma igång med eller förbättra sitt ESG-arbete och hållbarhetsrapportering.

"Med denna rapport vill Aspia inte bara belysa vikten av hållbar utveckling och ESG, utan också erbjuda konkreta verktyg och vägledning för företag som strävar efter att vara i framkant inom dessa områden", säger Ola Gunnarsson, CEO på Aspia. "Vi ser ESG som ett strategiskt viktigt område som inte bara är avgörande för vår egen framgång utan också för våra kunders långsiktiga hållbarhet och konkurrenskraft."

Rapporten "Vägen till hållbar framgång" är tillgänglig för nedladdning på Aspias hemsida och är ett måste för alla företagsledare och beslutsfattare som vill säkerställa sin verksamhets framtid i en allt mer hållbar och reglerad värld.


Pia Törnqvist
CMO
pia.tornqvist@aspia.se
+46 70 689 76 59


Aspia är den ledande affärspartnern som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: