Aspia fortsätter att rekrytera specialistkompetens

Aspia fortsätter att rekrytera specialistkompetens 800x800

Aspias specialistenhet för redovisningsfrågor växer. Ulrica Jerresand och Sofia Wallebom kommer närmast från Grant Thornton och har lång erfarenhet av att hjälpa företag att tolka och efterleva regelverk inom redovisning. 


2019-08-26

Enheten, kallad Redovisningsspecialisterna, etablerades i april i år då Marcus Johansson rekryterades. 

– Det är fortsatt växande efterfrågan från våra kunder på spetskompetens inom redovisningsfrågor, och med Ulrica Jerresand och Sofia Wallebom är vi nu ett tre personer starkt specialistteam som stöttar Aspias alla redovisningskonsulter, säger Marcus Johansson, ansvarig för Redovisningsspecialisterna på Aspia. 

Rekryteringarna är i linje med Aspias målsättning att erbjuda branschledande expertis inom sitt erbjudande av affärsnära tjänster. Förutom löner, skatt, rådgivning och löpande redovisning erbjuder Aspia alltså expertis inom K2, K3 och IFRS/RFR2.

– Vi har landets bästa redovisningskonsulter på Aspia. Med hjälp av vårt team av redovisningsspecialister kan vi stötta och utveckla deras arbete ytterligare. Det är väldigt gynnsamt både för organisationen och för alla våra kunder, säger Erik Källås, regionchef på Aspia.

Sofia Wallebom och Ulrica Jerresand tillträdde sina tjänster den 19 augusti 2019.


För mer information, kontakta:
Anna Haglund, informationsansvarig: anna.haglund@aspia.se 0709 29 34 31

 


Om Aspia
Aspia är en ledande företagspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Presskontakter

Thumbnail av pressbild på Anna Bergstedt

Anna Haglund

Kommunikationsansvarig

0709-29 34 31

Thumbnail av pressbild på Anna Bergstedt

Anna Haglund

Kommunikationsansvarig

0709-29 34 31