Här är några ord från vår VD Ola Gunnarsson

”Jag älskar att jobba på Aspia av många olika anledningar. Främst för att vi har så väldigt många härliga medarbetare!”

Ola Gunnarsson, VD Aspia

Surfare på väg mot stranden

Som arbetsgivare vågar vi drömma stort!

Vi vill att du som medarbetare ska få den bästa tiden i din karriär på Aspia. Vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida.

Men vad menar vi med det - egentligen? Tillsammans har vi identifierat 3 områden som är viktiga för att vi ska trivas, utvecklas och ha kul tillsammans. 

Läs mer här

Aspia-christoffer-selling-medarbetarcitat.png

– Största fördelen med Aspia är att jobbet innebär stor frihet under ansvar. Så länge jag sköter mina uppgifter spelar det ingen roll när på dagen jag jobbar eller var jag sitter. Det förenklar livspusslet inte minst för alla som har barn och familj som jag.

Christoffer Selling, Stockholm

Lär känna fler kollegor här >

Våra värderingar

Våra värderingar är viktiga för oss på Aspia. De vägleder oss i vår strävan att skapa mervärde, uppfylla våra kunders förväntningar och förtjäna deras förtroende. De är den inre kompassen vi behöver för att i slutändan nå vår vision. 

Hisspitch

Vi förstår att du ibland kan överrumplas av frågor om din nya arbetsgivare från nära och kära. Så, för att förbereda dig för framtida utfrågningar kommer här en hisspitch att inspireras av! 

Aspia är en marknadsledande affärspartner. Genom ett brett utbud av tjänster inom redovisning, lön, HR och rådgivning hjälper vi företag att driva, förbättra och utveckla sina verksamheter. Med ca 1 200 kunniga medarbetare på ca 55 kontor runt om i Sverige och övriga Norden har vi en samlad expertis och en lokal närvaro vilket gör att vi kan arbeta nära våra kunder inom många olika områden.

Aspia-anders-gessle-medarbetarcitat.png

- Aspia är en modern arbetsgivare som tillåter sina anställda att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. Jag och många andra inom Aspia har fått, och tagit, chansen att prova på olika roller och nya utmaningar.

Anders Gessle, Öresund

Lär känna fler kollegor här >

Lär dig Aspia-lingot redan nu!

Vi är medvetna om att vi på Aspia ibland slänger oss med konstiga termer och förkortningar. Som nyanställd är det inte alltid helt lätt att hänga med. Men du kan vara lugn, om du är nyfiken på våra benämningar så har vi sammanfattat de viktigaste i en ordlista!

Till ordlistan

Aspia TV

För att du ska få lära känna oss ännu lite bättre har vi samlat alla våra filmade kampanjer på sidan Aspia TV. Där kan du bland annat se ”Jerka” Johansson och Nichlas Niemi snacka mat och redovisning i Spisa med Aspia, lära dig mer om våra medarbetare i Resenärerna och följa med Emil Persson i jakten på svaret till frågan: Vad f*n gör en konsult?

Kolla in Aspia TV här

Stort lycka till - vi ser fram emot att träffa dig!