• Era löner hanteras på rätt sätt och i rätt tid av våra erfarna lönespecialister. Ni kan minska kostnaderna för utbildning av egen lönepersonal.

  • Direkt tillgång till ett behörighetsstyrt dokumentarkiv i MyBusiness via datorn eller i mobilen.

  • Ni undviker stora egna systeminvesteringar och ansvar för underhåll, drift och support av dessa.

  • Ni får hjälp med hanteringen av legal och operativ rapportering såsom pensioner och statistik – det ingår i vår lönetjänst.

Korrekt lönehantering på kortare tid

Ökad kompetens med lönespecialister

Lönehantering och personalrelaterade arbetsuppgifter blir allt mer komplexa att sköta. Våra löne- och HR-specialister hjälper er att hantera löner och att hålla koll på lagar och regler som är kopplade till personalen.

Effektivare lönehantering

Med Aspias hjälp får ni en korrekt och effektiv lönehantering och dessutom minskad sårbarhet. Vi säkerställer att GDPR efterlevs och underlättar uppföljning och analys för er.

Ni växer med oss

Låt oss sköta lönehanteringen så frigör ni tid och resurser att lägga på att ta nästa steg framåt i företagets utveckling. Kanske har företaget andra delar som mår bra av att digitaliseras? Prata med oss om en inledande digital hälsocheck.

Kvalitetssäkrat och tryggt

Vi arbetar enligt en kvalitetssäkrad arbetsmetodik och i team för att säkerställa kontinuitet i arbetet. Allt sköts i vår egen affärsplattform MyBusiness och du behöver inte logga in i flera olika system.

Annika Lantz på Devicia vid en whiteboardtavla

Kundcase

Hemligheten bakom Devicias starka tillväxt

När medtech-företaget Devicia växte rekordsnabbt och från start tog sig utanför Sveriges gränser, stod det klart att företagets lönekonsult måste ha bred och hög kompetens. Valet föll på Aspia.

Läs mer
Kvinna som jobbar med lönehantering och AGI

Blogginlägg

AGI och kontrolluppgifterna som fortfarande ska lämnas

En av de mest aktuella lönefrågorna vid årsskiftet är hanteringen av AGI (arbetsgivardeklaration på individnivå). Här listar vi de kontrolluppgifter som fortfarande måste lämnas in årsvis och delar med oss av några tips kring AGI.

Läs mer om AGI