Fyra fördelar med Aspia och MyBusiness

Ikon med dator och Aspias logotyp

Hela företagets verktygskarta

Hantera er bokföring digitalt på MyBusiness – rapportera underlag för löner, attestera fakturor och fota kvitton. Ett digitalt verktyg som förenklar er vardag.
Ikon med dator och almanacka

Allt tillgängligt online

Få tillgång till bolagets redovisning dygnet runt, varje dag i veckan. Gå igenom bolagets senaste rapporter när du har tid över, inte när någon annan har det.
Ikon med dator och kalkylator

Koll på bolaget

Med Aspias kunniga affärsrådgivare får du koll på ditt bolag. Rådgivarna hjälper dig att reda ut hur ditt bolag ser ut nu och hjälper dig att ta det dit du vill i framtiden.
Ikon med dator som visar diagram

Följer med förändringen

Tack vare Aspias flexibla tjänster och höga närvaro, följer vi med i ditt bolags förändring, oavsett om det växer, säljs eller utmanas av branschen.

Våra tjänster för UX Home

Leverantörsfakturor

Att använda sig av digitala leverantörsfakturor är enkelt och smidigt med Aspia. Vi tar kontakt med dina leverantörer och informerar dom om vår scanningscentral. Du kan enkelt godkänna och attestera vår föreslagna kontering genom MyBusiness.

Lönehantering

Varje månad upprättar vi löner inklusive hantering av förmånsbilar utifrån den information och underlag som vi erhåller från er. Vi ser till att lön utbetalas och tar fram lönespecifikationer samt bokföringsunderlag.

Bokföring

Vi tar hand om all er bokföring, periodiserar kostnader och intäkter samt gör löpande avstämningar. Varje månad upprättar vi en balans- och resultaträkning med kommentarer så du enklart kan följa ditt företag.

Bokslut och årsredovisning

Inför verksamhetsårets slut går vi tillsammans igenom och planerar förutsättningarna för bokslutet. Därefter gör vi bokslut med bilagor och förslag till årsredovisning som vi tillsammans går igenom.

Inkomstdeklaration

Vi hjälper till med företagets inkomstdeklaration och att upprätta K10-blankett för företagets delägare.

Kontaktpersoner

Porträtt av Jonas Jolsta

Jonas Jolsta

Auktoriserad redovisningskonsult

Porträtt av Alexandra Carlsson

Alexandra Carlsson

Auktoriserad redovisningskonsult

Porträtt av Jonas Jolsta

Jonas Jolsta

Auktoriserad redovisningskonsult

Porträtt av Alexandra Carlsson

Alexandra Carlsson

Auktoriserad redovisningskonsult