Aspia förstärker säljorganisationen

Aspia förstärker säljorganisationen 800x800

Aspia förstärker sin säljorganisation genom att tillsätta en Head of Sales och en Head of Sales Excellence.


2022-05-12

Hampus Boström, Chief Sales Officer på Aspia, utökar säljorganisationen med två viktiga nyckelroller – Head of Sales och Head of Sales Excellence. 

Johan Aspnäs, tillträder som Head of Sales den 23 maj och kommer i sin roll att ansvara för säljorganisationen som består av ca 20 personer i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Johan kommer senast från rollen som Sales Director på Intrum och har även värdefull erfarenhet med sig från bolag som Postnord och Bisnode. 

Niclas Borenstein, tillträder som Head of Sales Excellence den 1 juni. En roll med fokus på affärs- och processutveckling inom försäljning och med ansvar att driva flera av Aspias övergripande tillväxtinitiativ.  Niclas har tidigare arbetat med sälj- och affärsutveckling inom exempelvis SJR, men kommer senast från en roll som ansvarig för Aspias säljteam i Göteborg.

Båda rollerna rapporterar till Hampus Boström, CSO på Aspia 

 ”Vi har en ambition att utveckla en säljorganisation i absolut toppklass och därför känns det väldigt bra att få Johan och Niclas på plats. De kommer tillföra energi, kompetens och hjälpa oss att komma hela vägen för att skapa ett ännu större kund-, sälj- & marknadsfokus inom Aspia”, säger Hampus Boström, som tillträdde som Chief Sales Officer på Aspia i november 2021. 


För mer information:

Hampus Boström, CSO, hampus.bostrom@aspia.se, 070 929 23 15

Pia Törnqvist, CMO, pia.tornqvist@aspia.se, 070 689 7659


Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: