Nytt samarbete gör företagande smidigare och förmånligare

Nytt samarbete gör företagande smidigare och förmånligare 800x800

Sömlöst företagande målet när Aspia och SEB tecknar samarbetsavtal


2022-03-31

Att starta och driva företag ska vara så enkelt och krångelfritt som möjligt är en ledstjärna hos såväl Aspia som SEB. När båda aktörerna nu går samman för att erbjuda sina respektive kunder helhetslösningar och förmånliga erbjudanden är planen att kombinationen Aspia och SEB ska vara den smidigaste lösningen för Sveriges företagare.
 

Det känns otroligt glädjande att ta ytterligare steg för att underlätta vardagen för våra kunder. Genom samarbetet med SEB blir det smidigare och förmånligare än någonsin för våra kunder att starta, driva och utveckla företag, säger Ola Gunnarsson, vd och koncernchef på Aspia.


Utöver lösningar som automatiska kopplingar mellan bankkonton och bokföring och stora rabatter på tjänster, rådgivning och affärsplattformar kommer samarbetet även kunna förse företagskunder med förmånliga privata erbjudanden.

SEB:s ambition är att fortsätta underlätta vardagen för företag med smidiga produkter och tjänster oavsett var kunden befinner sig. Partnerskapet tillsammans med Aspia gör att vi hamnar rätt i kundens ekosystem och vi ser fram emot ett nära samarbete där vi kan fortsätta att göra just detta, säger Stefan Stignäs, chef för Exploratory Banking i SEB.


Pia Törnqvist
CMO
pia.tornqvist@aspia.se


Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: