Andreas Boman ny kontorsområdeschef på Aspia i Skellefteå och Piteå

Andreas Boman ny kontorsområdeschef på Aspia i Skellefteå och Piteå 800x800

Tillsammans med de 30 medarbetarna på de båda orterna ska Andreas Boman leda arbetet medatt hjälpa företagare att driva och utveckla sina verksamheter. Andreas tar över rollen som kontorsområdeschef den 1 mars efter Susanne Karlsson som haft rollen sedan 2013.  


2020-03-17

Andreas har en gedigen erfarenhet av branschen och förståelse för kundernas verksamhet från sinatidigare roller, bland annat som auktoriserad revisor. Han säger själv att han varit intresserad av den här rollen sedan länge. 

- Aspia är ett modernt och spännande företag som satsar på digitalisering och att hela tiden utveckla erbjudandet utifrån kundernas behov. Jag ser verkligen fram emot att vara med och leda utvecklingen på den här förändringsresan vi är på, säger Andreas.  

Aspia som startade för drygt 1,5 år sedan efter en avknoppning från PwC, har sedan starten gjort flera förvärv och breddat sitt erbjudande till att bli en affärspartner som hjälper företagare med allt de vill ha hjälp med. 

- Det första jag vill göra i min roll är att öka kännedomen om allt vi kan hjälpa till med för att utveckla våra kunders verksamheter. Vårt arbetssätt är unikt – alla 1 450 medarbetare över hela landet arbetar i team för att säkerställa att företagare får tillgång till rätt kompetens och tjänster som de har behov av, säger Andreas. 

Susanne Karlsson, tidigare kontorsområdeschef, har gått vidare som redovisningschef på Contractor. 

- Det känns tryggt att ta över efter Susanne Karlsson som gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla de båda kontoren till vad de är idag, säger Andreas. 

- Just nu söker vi fler medarbetare inom redovisning. Vill du också vara med på vår spännande förändringsresa? Hör av dig till mig, säger Andreas.  

 


För mer information, kontakta:
Anna Haglund, informationsansvarig: anna.haglund@aspia.se 0709 29 34 31

 


Aspia är en ledande affärspartner som hjälper företagare och beslutsfattare med redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: