Aspia i Värnamo till moderna lokaler i Gummifabriken

Aspia i Värnamo till moderna lokaler i Gummifabriken 800x800

Den 17 januari flyttar Aspia i Värnamo till fräscha, moderna lokaler I Gummifabriken. De nio medarbetarna får därmed en toppmodern arbetsplats och företagare får möjlighet till råd och hjälp I en avslappnande miljö.


2020-01-15

Gummifabriken var ett strategiskt och medvetet val när Aspia, en modern affärspartner med erbjudande i framkant, skulle hitta nya lokaler i Värnamo.

Magdalena Westesson är kontorsområdeschef och är mycket positiv. 
– Att sitta I Gummifabriken i en miljö med fokus på företagande och nätverkande passar oss och vår affärsidé perfekt. Förutom närheten till andra företag får vi även tillgång till restaurang, kultur, bio och mycket annat under samma tak. Gummifabriken är en given mötesplats för många i Värnamo. 

Magdalena tror att både medarbetare och kunder tycker att flytten innebär många fördelar.
– Vi är en affärspartner som erbjuder företagare hjälp med allt de kan behöva för sitt företagande. Även om vi har digitala verktyg för redovisning, lön och en mängd andra tjänster så finns det en efterfrågan på att personliga möten med våra specialister och kundansvariga.

Tobias Hörnquist, VD på Gummifabriken, är mycket nöjd över att ett företag som Aspia ser fördelarna med att bli hyresgäst..
– Aspia är hjärtligt välkomna och vi ser fram emot ett fint samarbete framöver.


För mer information, kontakta:
Anna Haglund, informationsansvarig: anna.haglund@aspia.se 0709 29 34 31

 


Aspia är en ledande företagspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på aspia.se

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO & CHRO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: