Aspia tecknar samarbetsavtal med avtal24 och breddar erbjudandet ytterligare

Aspia tecknar samarbetsavtal med avtal24 och breddar erbjudandet ytterligare 800x800

Aspia har ingått ett samarbete med juristbyrån avtal24 och ger sina kunder tillgång till ännu fler, förmånliga tjänster.


2019-10-17

Nu får Aspias kunder tillgång till skräddarsydda avtal och juridiska rådgivare online till riktigt förmånliga priser. Aktieägaravtal, sekretessavtal och konsultavtal är några av de mest efterfrågade avtalen som kunderna kan teckna direkt via avtal24:s digitala lösning.

– Vår ambition är att erbjuda företagare hjälp med allt de behöver för att driva och utveckla sina företag. Vi ser en stor efterfrågan på just digitala avtal och juridisk rådgivning kopplat till det. Inom kort kommer vi att bredda vårt erbjudande ytterligare tack vare lansering av fler digitala tjänster, säger Adam von Köhler, ansvarig digitala tjänster på Aspia.

Redan nu kan företagare ta del av exklusiva och förmånliga avtal och juridisk rådgivning till fast pris. Besök www.aspia.se/avtal för mer information.


För mer information, kontakta:
Anna Haglund, informationsansvarig: anna.haglund@aspia.se 0709 29 34 31


Om Aspia
Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrådgivning med ca 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i nordiska länder. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att du som är företagare ska få ägna dig åt det du är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om hur vi kan hjälpa dig hittar du på www.aspia.se. 

Om Avtal24
Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Med missionen att göra juridiken tillgänglig för alla erbjuder avtal24 skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till företagare och privatpersoner online och via telefon. Alltid till ett fast pris.

 

Presskontakter

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Porträtt av Pia Törnqvist

Pia Törnqvist

CMO

0706 89 76 59

Logotyper för nedladdning: