Aspia Kista Lönecenter

Välkommen till Aspias Lönecenter i Kista. Vi erbjuder HR-rådgivning och en helhetslösning för lönehantering i Sverige och övriga Norden. Våra löne- och HR-specialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag att utvecklas genom effektivisering av Lön och HR. Prata med oss så hjälper vi er ta nästa steg!

phone-icon
08-46 47 300
clock-icon

Måndag-Fredag
09.00-15.00

Kontakta oss på Kista Lönecenter

missing-image Anna Enlund

Anna Enlund

Office Leader

missing-image Mirjana Mitrasinovic

Mirjana Mitrasinovic

Head of Payroll Large

missing-image Anna Enlund

Anna Enlund

Office Leader

missing-image Mirjana Mitrasinovic

Mirjana Mitrasinovic

Head of Payroll Large

Kollegor sitter och pratar

Aspia Kista

Behöver du hjälp med redovisning eller affärsrådgivning? Då är det vårt kontor på Färögatan i Kista som hjälper dig. Där gör vi allt för att du som lokal företagare ska kunna starta företag, driva ditt företag och få det att växa.

Här hittar du vårt kontor i Kista
Två glada män som skakar hand

Gör det du gör bäst. Vi gör resten.

Aspia hjälper företag i alla storlekar och branscher med redovisning, lönehantering, skatterådgivning, samt HR- och affärsrådgivning. Vi förenklar din ekonomihantering genom smarta digitala verktyg i kombination med personlig kontakt och rådgivning. Vi stöttar dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt.

Läs mer om vårt erbjudande
Jobba hos Aspia - Fem unga Aspiaanställda håller om varandra i Aspias lobby.

Vill du jobba med oss?

Vi på Aspia har stora tillväxtplaner. Under det närmaste året ska vi anställa mer än 300 personer inom redovisning, lönehantering och rådgivning. Målet är att hjälpa allt fler företagare förverkliga sina drömmar. Och det gör vi inte bara härifrån – utan från ca 55 kontor runtom i landet. Vill du vara med? 

Jobba med oss