Junior redovisningskonsult, Stockholm

Stockholm

Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Till våra kontor i Stockholm söker vi nu Juniora redovisningskonsulter med start januari 2021 och september 2021. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välkommen på en spännande tillväxtresa!

Ditt uppdrag

I rollen som Junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team mot våra kunder och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ge input till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

 • Löpande bokföring
 • Månatliga avstämningar
 • Upprättande av bokslut
 • Årsredovisningar
 • Rapportering till kund

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar och kommer ta en kandidatexamen i företagsekonomi alternativ en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom/konsult senast januari 2021 (alternativt september 2021). Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum januari 2021 eller september 2021. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Några snabba

 • Ort:

  Stockholm
 • Område:

  Redovisning
 • Omfattning:

  Heltid
 • Sista ansökningsdatum:

  2020-09-30

Kontaktperson
Frida Petersson
frida.petersson@aspia.se

Ansök idag!

Ansökan

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss senast 30.9.2020. Du söker enkelt utan CV och svarar istället på några frågor direkt i vårt verktyg. Vi vill inte ha bifogade filer i det i första steget. Vi kommer att genomföra urval efter sista ansökningsdag och bjuda in till ett digitalt rekryteringstillfälle i mitten / slutet på oktober.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vår ambition är att du ska få besked om hur du ligger till i processen 1-2 veckor efter sista ansökningsdag. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Frida Petersson på frida.petersson@aspia.se. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sonja Paganus på sonja.paganus@aspia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner

Förstärkt föräldrapenning

Tjänstepension enligt kollektivavtal

Friskvårdsbidrag

Fokus på kompetensutveckling

Årsarbetstid som ger flexibilitet

Förebyggande hälsoförsäkring

Den bästa tiden i din karriär

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora – hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.

Läs om hur det är att jobba på Aspia