Illustration av ett dokument uppladdat i molnet

Digitalisering

Vi älskar digitaliseringen och vi driver tjänsteutvecklingen på marknaden tillsammans med våra kunder och våra medarbetare.
Ikon med två kugghjul

Arbetssätt

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster för att det ska kännas modernt, kul och effektivt att jobba med oss.
Glödlampa

Innovation

Vi tror på våra medarbetare och goda idéer och därför arrangerar vi den 29 mars Aspias första Hackathon med fokus på digital innovation.
Ikon med rådgivare och kund

Team MyBusiness

Hela vårt utvecklingsteam för MyBusiness med specialistkompetens inom systemutveckling, testautomatisering, Azure, UX, design och digital produktutveckling kommer att vara med.

Utmaningen

Plattformar och tjänster för röststyrning blir allt smartare, billigare och mer integrerade i företagares vardag. Inom Aspia finns ett stort intresse för möjligheterna att förbättra och förenkla upplevelsen av MyBysiness för våra kunder och medarbetare med hjälp av röststyrning. Utmaningen för deltagarna på vårt Aspia Hackathon blir därför att utveckla lössningskoncept som visar: 

Hur kan röststyrning bidra till ökad kundnytta för MyBusiness? 

Deltagarna kommer även att utforska egna idéer inom andra områden för att bidra till en snabbare, stabilare och smartare MyBusiness-upplevelse för våra kunder och medarbetare. 

Två män pratar om MyBusiness

Aspia som arbetsgivare

Tycker du att Aspia låter som en spännande arbetsgivare? 

Läs mer här!
MyBusiness - vår digitala affärsplattform

Nyfiken på vår affärsplattform?

Vill du veta mer om vår affärsplattform MyBusiness? 

Läs mer här!