Ikon med person och lönekuvert

Vi erbjuder dig

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Dessutom är vi måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida.
Illustration av två personer och ett prathjärta

Ledarskap

Aspia erbjuder nu en fantastisk chans för dig som vill utvecklas i rollen som ledare. Du har viktig uppgift att coacha och utveckla våra medarbetare samtidigt som du får möjligheten att vara med och bygga vidare vår digitala verksamhet i Norden.
Glödlampa

Kundansvarig

Brinner du för att göra affärer, bygga relationer och vill skapa resultat? Då kommer du ha en spännande karriär på Aspia! Som kundansvarig får du möjlighet att direkt ta över kundvolym, avsätta tid för sälj- och marknadsarbete och utveckla dina affärsmässiga sidor tidigt i karriären.
Pressbild på Christian Karlsson

Låter det intressant?

Hör av dig till vår regionchef Christian Karlsson på Linkedin för att höra mer om hur en roll på Aspia, Sveriges ledande företag inom redovisning, lön, skatt och rådgivning kan se ut för dig.

Christian Karlsson, 070-929 15 58

Man med VR-glasögon framför en husmodell

Aspia som arbetsgivare

Är du nyfiken, gillar att göra skillnad för kunden och vill jobba med andra som brinner för samma sak som du, kommer du känna dig som hemma hos Aspia. Tillsammans skapar vi rätt förutsättningar för dig att nå dit du vill.

Läs mer här!
Bild på vår affärsplattform MyBusiness

Om Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Läs mer om vårt erbjudande