Jobba hos Aspia - Fem unga Aspiaanställda ser glada ut

Interimslösningar inom ekonomi, lön och HR

Vi på Aspia hjälper till att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver. Våra konsulter är experter inom ekonomi, lön och HR, och vi garanterar en hög kvalitet på arbetet. Dra nytta av hela Aspias erfarenhet och kunskap samtidigt som du behåller tempot!

Läs mer
Kvinna och man jobbar framför en datorskärm

Redovisning

Behöver du hjälp med bokslutet?

F¨år du huvudvärk av att bara tänka på bokslut och årsredovisning? Det tycker vi låter onödigt. Ta hjälp av våra duktiga redovisningskonsulter istället. Vi levererar bokslutet digitalt och du får även insikter om hur du kan förbättra ditt företags ekonomi. Kontakta oss redan idag! 

Ta hjälp med bokslutet

Klara med den årliga lönekartläggningen?

Inte? Då är det dags att sätta igång. Vi närmar oss slutet av året, vilket innebär att det är hög tid för alla företag med mer än 10 anställda att påbörja sitt årliga arbete med lönekartläggning. 

Låt våra lönespecialister hjälpa er med kartläggningen, analysera resultatet och upptäcka strukturella skillnader.

Läs mer

Driver du företag? Då vill du inte missa våra 5 tips!

Att driva företag är roligt och lärorikt, men kan också vara utmanande och svårt. Vet du till exempel vad en anställd faktiskt kostar? Har du koll på vad som gäller kring milersättning? Eller hur du kan öka värdet på ditt företag?Ladda ner guiden så får du svaren på detta och mycket mer.

Ladda ner guiden

Vill du driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.