Följer ni visselblåsarlagen?

Sedan den 17 december 2021 omfattas alla företag med fler än 50 anställda av den nya visselblåsarlagen. Det innebär att man måste ha en funktion för anställda att anonymt kunna rapportera om missförhållanden utan att riskera repressalier. 

Läs mer om vår visselblåsarfunktion
Kvinna med läsplatta i handen

Aspia Go - för dig som småföretagare

Vi fattar - det var inte för bokföringens skull du startade eget. Därför har vi en ekonomitjänst för dig som hellre fokuserar på det du kan bäst. Med Aspia Go behöver du bara göra det nödvändigaste när det kommer till bokföring, fakturering och lönehantering. Resten fixar vi. Du får en notis i appen när något behöver göras, och där hittar du dessutom en tydlig överblick av företagets ekonomi. 

Läs mer

Karriär

Vart är du på väg?

Oavsett om det är en karriärsutveckling, att du återvänder hem till staden du växte upp i, eller ett byte av jobb så vill vi på Aspia förenkla och hjälpa dig på resans gång. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera tillsammans.

Läs mer om Aspias resenärer

Driver du företag? Då vill du inte missa våra 5 tips!

Att driva företag är roligt och lärorikt, men kan också vara utmanande och svårt. Vet du till exempel vad en anställd faktiskt kostar? Har du koll på vad som gäller kring milersättning? Eller hur du kan öka värdet på ditt företag?Ladda ner guiden så får du svaren på detta och mycket mer.

Ladda ner guiden

Vill du driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.