Nyhet

Nu blir vi din affärspartner även i Norge

Få kvalificerat stöd med redovisning, lönehantering och rådgivning när ditt företag expanderar från att vara nationellt till att bli en nordisk eller internationell aktör. Via förvärvet av Prokuria Polar, en norsk redovisningskoncern, finns vi nu på plats även i Norge.

Upptäck vårt norska erbjudande

Nytt erbjudande

Få hjälp med hållbarhetsarbetet

Vi hjälper er att få fart och struktur på hållbarhetsarbetet via en femstegsprocess och ett ledningssystem för hållbarhetsplaner och hållbarhetsrapporter. Med skräddarsydd ESG-rådgivning hjälper vi dig att följa aktuella rapporteringskrav så att ditt företag kan växa hållbart med oss som trygg samarbetspartner. 

Läs mer om hållbarhetsarbete

Interimslösningar

Behöver du tillfällig förstärkning?

Vi hjälper dig att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver. Våra konsulter är experter inom ekonomi, lön och HR, och vi garanterar en hög kvalitet på arbetet. Hör av er till oss så hittar vi en lösning baserat på era behov.

Läs mer om interimskonsulter

Aspia Go

Den smidiga ekonomitjänsten för småföretagare - direkt i mobilen

Vi fattar - det var inte för bokföringens skull du startade eget. Därför har vi en ekonomitjänst för dig som hellre fokuserar på det du kan bäst. Med Aspia Go behöver du bara göra det nödvändigaste när det kommer till bokföring, fakturering och lönehantering. Resten fixar vi.

Läs mer om Aspia Go

Driver du företag? Då vill du inte missa våra 5 tips!

Att driva företag är roligt och lärorikt, men kan också vara utmanande och svårt. Vet du till exempel vad en anställd faktiskt kostar? Har du koll på vad som gäller kring milersättning? Eller hur du kan öka värdet på ditt företag?Ladda ner guiden så får du svaren på detta och mycket mer.

Ladda ner guiden

Vill du driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.